Gheorghe Dincă, dus la IML pentru control! Ce au găsit medicii asupra lui

Ghorghe DIncă a ajuns la IML pentru controlul medical. Ce au descoperit medicii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Încă de ieri, Gheorgeh Dincă a fost adus de la Caracal la București, pentru a fi consultat, dar și pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

Gheorghe Dincă a fost dus la INML, pentru a obține un certificat medico-legal. Medicii legiști de la INML l-au consultat pe acesta, după ce s-ar fi plâns că a fost . În urma testelor, acuzațiile lui Gheorghe Dincă au fost infirmate de către doctori.

Citeste si: Mărturia care răstoarnă cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dincă, primele declarații

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată activ în traficul de persoane?: „Eu cred că acoperă pe cineva”

Citeste si: Harta astrologică a criminalului de la Caracal. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu: „Apar înclinații spre criminalitate moștenite pe linie maternă”

Din ultimele informații, se pare că, în urma descinderii la locuința lui din Caracal, în dimineața zilei de vineri, criminalul ar fi fost lovit de către oamenii legii. De altfel, el ar fi cerut îngrijiri medicale urgente, deoarece, în aceste momente, acuză dureri la nivelul pieptului și coastelor, bașca merge și pe ideea că ar avea o fractură. Totul s-ar datora, susține el, faptului că ar fi fost lovit cu picioarele atunci când a fost imobilizat în casa groazei.

La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”, a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

În urma contreolului, s-a constatat că Dincă are doar mici echimoze și nu se pune problema ca sănătatea acestuia să fie în vreun fel pusă în pericol.

Conform Realitatea, Gheorghe Dincă a ajuns la INML cu o dubă albă cu geamuri fumurii. Mai mult decât atât, 10 oameni care se aflau acolo, cu probleme personale, au început să îl huiduie pe bărbat.

De asemenea, Gheorghe Dincă a refuzat să mai răspundă la întrebările reporterilor și i-a ignorat pe oamenii care îl huiduiau. Criminalul din Caracal a cerut și certificat medico-legal.

foto: Inquam Photos.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate