Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, supărat că în arest bea doar apă de la robinet și nu are acces la televizor

Ghoerghje Dincă se plânge de condițiile pe care le are în arestul IPJ Olt.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul fetelor din Caracal care au fost ucise de Gheorghe Dincă au revoltat o țară întreagă. Toată lumea își dorește ca făptașul să ajungă după gratii și să-și petreacă acolo restul zilelor, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra, fata de doar 15 ani, și pe Luiza, adolescenta de 18 ani.

Deși este urât de o țară întreagă și, coform propriilor mărturisiri, a curmat viețile a două fete, Ghoerghe Dincă se pânge de condițiile din arest. Mai exact, conform romaniatv.net, monstrul din Caracal nu are acces la o sursă de apă potabilă, iar apa de la robinet pe care o primește se încălzește până cîng ajunge în celulă, ar fi spus el. În plus, el ar fi deranjat și de faptul că nu are televizor.

Citeste si: Iubire interzisă! Monica Mares este în stare să renunțe la copiii ei pentru a avea o relație sexuală cu fiul de 19 ani: „M-am îndrăgostit de el!”

Citeste si: Mesajul unui medic de la Urgențe a devenit viral! „Să examinezi, să investighezi, să tratezi în medie 150 - 170 de pacienți în 12 ore în 2-3 medici”

Citeste si: Soţia lui Cătălin Bordea a fost stewardesă înainte să se mărite! Livia a locuit o perioadă în Dubai, unde a făcut senzaţie în costum de baie! FOTO

Nu este prima dată când Gheorghe Dincă se plânge de condițiile pe caer le are în arestul IPJ Olt. În curtea lui, în timpul perchezițiilor, el le-ar fi reproșat polițiștilor din nou că apa pe care o primește este caldă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate