Gheorghe Dincă nu le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu: „Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat!”

Gheorghe Dincă a declarat la proces că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

A început procesul în cazul Caracal. Gheorghe dincă este acuzat că le-ar fi ucis pe cele două adolescente. În fața magistraților, însă, „monstrul din Caracal” ar fi declarat că el nu le-a omorât pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, ci că ar fi fost amenințat cu moartea și că a mărturisit cele două crime îngrozitoare pentru că se temea și el la rândul lui pentru viața sa.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a povestit ce s-a întâmplat la procesul lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a publicat un mesaj uluitor pe pagina lui de Facebook. Fostul candidat la funcția de președinte al României, carea avea și o legătură de rudenie cu Alexandra Măceșanu din Caracal este cel care a povestit ce s-a întâmplat la precesul principalului suspect în acest caz controversat.

Citeste si: Zi deosebit de cruntă pentru mama Alexandrei Măceșanu și mama Luizei Melencu. Au stat față în față cu Gheorghe Dincă: „I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot afară”

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: " Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat", "Polițistul Ciobanu m-a amenințat ", " Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli"‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, este mesajul pe care Alexandru Cumpănașu l-a publicat pe pagina lui de Facebook în urmă cu puțin timp.

În doar câteva minute mesajul a fost redistribuit de mai mulți susținători și a stârnit peste o mie de reacții în mediul online.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate