Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile! Cum au sfârșit, de fapt, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a povestit o altă versiune a ceea ce s-a întâmplat cu adolescentele din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Cazul Caracal ține în continuare pe toată lumea cu sufletul la gură. Apropaiții celor două fete dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și cei care au auzit de ele doar din presă speră ca cei vinovați să plăteacă pentru ce s-a întâmplat cu ele.

Dacă, la începutul anchetei, Gheorghe Dincă a încercat să spună că nu și-a dorit să le omoare pe fete și că totula fost doar un accident, recent el și-a schimbat declarația. Despre fata de 15 ani spusese că a căzut, după ce el i-a dat o palmă și că așa a murit.

După mai mute discuții cu anchetatorii, el a recunoscut că morțile lor nu au fost accidentale. Încadrara juridică a faptei s-a schimbnat de la „lovituri cauzatoare de moarte” la „omor calificat„”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Atenție șoferi! Meteorologii au anunțat cod galben de ceață. Care sunt județele vizate

Ce spun vecinii din Caracal despre complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu

Miercuri, 27 noiembrie, a fost arestat un vecin de-ai lui Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, după ce a văzut-o pe adolescentă în curtea criminalului din Caracal.

Bărbatul se numește Ștefan Risipiceanu și este un om needucat, fără familie și care obișnuiește să bea, dar care nu are antecedente penale. Ceilalți oameni din sat nu îl cred în stare de grozăviile pe care se spune că le-ar fi făcut.

„Noi de „Fănică“ îl ştim (n.r. – pe complice). Nu cred, vă spun sincer. Nu-l cred în stare p-ăla, ăla e omul care dacă-i dai o ţuică îl munceşti o săptămână. El la Dincă-n curte stătea pentru un pahar de ţuică. Adică, la câtă tevatură s-a făcut pe cazul ăsta, cât a fost Dincă de deştept să învârtă atâţia zeci de anchetatori şi de procurori, eu vă spun sigur că nu se complica Dincă cu „Fănică”. Asta e părerea mea. N-are nicio… Nici măcar la viol nu putea fi complice, n-aş crede”, a declarat vecinul lui Ștefan Risipiceanu.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arată acum Arsenie de la O-Zone! În urmă cu 20 de ani făcea furori în România și în Republica Moldova

Dezvăluiri uluitoare! Incredibil, până unde a putut să ducă dragostea Marianei de la Puterea dragostei pentru Jador!"Și_a pus melodia lui pe telefon să o trezească în...

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Detalii cutremurătoare! Cum a fost de fapt violată Luiza de Dincă și complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Cazul Caracal: Fane nu e singur! Cine este al doilea bărbat care a fost acasă la Dincă în timp ce acesta o ținea legată pe Luiza?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies