Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic și are ”disfuncții cerebrale”! Fișa medicală care ar putea să-l scape de închisoare pe criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic și ar putea să se dovedească o ”nucă tare” pentru anchetatorii care încearcă să-l convingă să spună unde sunt cadavrele fetelor ucise.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic provocat de tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, se arată în biletul de externare din 2010 de la Spitalul de Psihiatrie Slatina. Anchetatorii au dezvăluit că Dincă ”a devenit confuz” după ce a recunoscut crimele, în momentul în care a fost dus pe teren pentru a indica locul în care a abandonat cadavrele. Acest lucru s-ar putea datora unor ”disfuncții cerebrale”, menționate pe fișa de observație prezentată de GazetaOltului.ro. Presupusul criminal arăta în 2010 ”tulburări de personalitate și comportament” și hepatită alcoolică. Asta deși polițiștii care au făcut percheziția nu au menționat că în casa acestuia ar fi găsit vreun strop de alcool.

fara descriere

Citeste si: Iubitul Alexandrei Măceșanu e distrus de durere! Care au fost ultimele cuvinte ale fetei

Citeste si: Vin Diesel de România, nou mesaj șocant, după crimele din Caracal: „Am dus țara în prăpastie”

Citeste si: "Dincă" de Vaslui, de negăsit după mai bine de 15 ani! 4 femei au fost găsite desfigurate și omorâte în pădurile din apropiere

De menționat și faptul că Dincă a ajuns în 2010 la spitalul de psihiatrie cu diagnosticul ”sindrom anxios depresiv”. Paradoxal, specialiștii spun că persoanele anxioase nu sunt violente ci, din contră, manifestă o frică irațională, o stare de alertă, fără un motiv precis.

Dincă nu-și amintește nimic

fara descriere

Gheorghe Dincă este bănuti că ar fi ucis două adolescente din Caracal iar anchetatorii au smuls de la acesta o declarație în acest sens, însă în acest moment ancheta s-a împotmolit pentru că nu au fost găsite cadavrele. Există însă și bănuieli că acesta ar fi răpit fetele pentru o rețea de trafic de persoane. Dacă va fi găsit vinovat, Dincă ar putea să scape de închisoare și să fie internat la un spital-penitenciar, ținând cont de trecutul lui medical.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate