Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale! Cântăreţul îl închiriază pentru că Andra locuieşte în America!

Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale, în cartierul Cotroceni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale, acum câţiva ani. Atunci, Andra locuia în România, dar ulterior s-a mutat în SUA şi sunt şanse mici să revină în ţară, pentru că este logodită cu un american. În aceste condiţii, cântăreţul s-a gândit să închirieze apartamentul Andrei. (vezi cum arată azi partenera de viaţă a lui Dan Bittman)

Citeste si: Mihai Alexandru, ”ajutat” cu fetele de Gheorghe Gheorghiu: ”Era cam timid, dar l-am vindecat!”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Gheorghe Gheorghiu și-ar fi serbat astăzi tatăl: ”Dumnezeu să te aibă în grija lui, om minunat..”

Citeste si: Drama celebrului cântăreț căruia i-a ars casa din temelii! ”Sunt disperat! Totul s-a făcut scrum, nu mai am nimic! Am ajuns în stradă!” Avem imaginile groazei

Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale. Locuinţa are scară interioară

„Închiriez apartament în vilă, pe termen lung, în cartierul Cotroceni, în apropierea Palatului Cotroceni şi Facultatea de Medicină. Apartamentul are 110 m pătraţi şi este compus din două dormitoare, living cu bucătărie, open space, 2 băi. Se află la et.1, cu scară interioară şi este complet dotat (aragaz, cuptor, microunde, frigider mare, maşină de spălat vase şi rufe) şi este complet mobilat..! Aer condiţionat în toate camerele şi centrala proprie!”, a postat Gheorghiu, care va comunica preţul doar celor care îl vor contacta în privat.

fara descriere

Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale. Andra a fost cerută de soţie

Recent, Gheorghiu le-a transmis amicilor că fiica sa a fost cerută de soţie. “O bucurie nu vine niciodara singura! Ieri, Andra a obtinut Masterul in Arta comunicarii si Tehnologie avansata si tot ieri a primit inelul de logodna! Sa fie-ntr-un ceas bun, sa fie fericiti si impliniti! Pentru noi, parintii, a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra! Iti multumim Andra si te iubim mult! In sfarsit avem doi copii, Andra si Abbos”, e mesajul pe care l-a postat cântăreţul pe pagina sa de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate