Gheorghe Hagi a locuit în vila în care a murit soțul Brigittei Năstase! Cum s-a transformat palatul prințesei în casa groazei? | DEZVĂLUIRI

Gheorghe Hagi a locuit, pe vrema când era antrenor la Timișoara, în casa în care a murit primul soț al Brigittei Năstase.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gheorghe Hagi a antrenat Poli Timișoara cu mai mulți ani în urmă și pentru că nu era din zonă și-a rugat soția să se intereseze de o locuință suficient de mare și confortabilă. Marilena s-a oprit asupra unei vile cu trei dormitoare, sală de fitness, piscină și jacuzzi, care în acel moment îi aparținea fostului internațional român Paul Codrea.

fara descriere

Ceea ce probabil nu a știut în acel moment ”Regele” este că în acel imobil și-a găsit sfârșitul Octavian Sfăt, primul soț al Brigittei Năstase. Acesta a murit din cauza unui infarct după ce cu doar doi ani înainte ridicase vila (cea mai frumoasă din Timișoara) pentru el și tânăra lui soție.

Vila a ajuns la fostul internațional Paul Codrea

Au urmat problemele cu legea ale Brigittei iar în 2005, aceasta i-a vândut casa lui Paul Codrea, care la rândul lui i-a închisirat-o lui Gheorghe Hagi. Imobilul avea și avantajul că era la exact 10 minute de stadion.

Citeste si: Talentul ascuns al surorii lui Brigitte Sfăt! Ce face blondina care se iubește cu un milionar

Citeste si: Cristi Borcea, mișcare-surpriză care poate să-l scape de pușcărie! Ce a făcut boss-ul dinamovist la 3 zile după ce s-a întors după gratii?

Citeste si: Informații explozive: liderul trupei DJ Project, filmat pe ascuns în timp ce participa la orgii! Artistul negocia ”statutul” minorelor

Ulterior, după ce Hagi a plecat de la Timișoara, Codrea a închiriat casa unui austriac, director general al unei multinaționale cu filială în România. În 2008, vila lui Brigitte era evaluată la peste 500.000 euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate