Gheorghe Turda, diagnosticat cu cancer pentru a doua oară

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer pentru a doua oară. Artistul a povestit totul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Interpretul de muzică populară a poevstit pentru un jurnal de ştiri despre cum s-a luptat cu boala pentru a doua oară. De asemenea, Gheorghe Turda a mărturisit că operaţia a durat 20 de minute, iar boala de piele a apărut din cauza expunerii la soare. 

”Este un epiteliom bazocelular neagresiv. Mi-a crescut un neg, să zic aşa, într-un perciun şi mă cam deranja la spălatul părului sau să zicem aşa când mă bărbieream şi de acolo, probabil, l-am atins un pic, s-a declanţat puţin.

să zic aşa, nu s-a făcut o rană adâncă, ci un pic de rană. De acolo a evoluat şi fiind cu tenul blond, alb, ca să zic aşa, noi suntem expuşi, la o asemenea boală de piele. A evoluat, l-am depistat din timp, am fost foarte precaut pentru treaba asta şi am mers la medic, la doamna doctor la clinică, am făcut operaţia şi tratamentul u a fost foarte greu pentru că tratamentul este foarte simplu, doar o îngrijire zilnică a locului şi s-a vindecat. Iată că, în nici două luni şi jumătate s-a vindecat răniţa. A fost în două faze. Nu mai ţin minte când a fost prima, a doua a fost în toamna asta. Deci e un epitelion bazocelular, aşa se numeşte în termeni medicali. Îngrijire zilnică şi control permanent. Cel puţin la vreo 4,5 zile un control. Operaţia a durat 20 de minute. Mie îmi place cam mult să stau la plajă şi vara asta am stat, nu prea mult, vreo 3 zile, dar nu aveam voie să fac treaba asta şi uite că m-a costat.
Metoda pe care au folosit-o se numeşte ”mosch”. E o garanţie de 100% că nu mai apare. Psihic, pot să spun că sunt foarte echilibrat”, a spus Gheorghe Turda pentru un jurnal de ştiri. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur în România, într-o zonă neobişnuită! Câte grade a avut seismul

Şocant! Un vasluian s-a înjunghiat singur în burtă în timp ce tăia un miel! Cum a fost posibil acest lucru

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies