Vedete

Gheorghe Turda si noua lui iubita mai tanara, Nicoleta Voicu, au aparut impreuna. Ce a declarat interpretul despre noua lui relatie?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gheorghe Turda si noua lui iubita mai tanara, Nicoleta Voicu, au aparut impreuna. Ce a declarat interpretul despre noua lui relatie?icon photo

Ghorghe Turda si-a refacut viata in timp record, dupa ultima lui despartire. Indragitul cantaret de muzica populara si Nicoleta Voicu, o interpreta cu 23 de ani mai tanara ca el, formeaza, in mod oficial, un cuplu.


Cea care a oficializat relatia a fost chiar Nicoleta Voicu, pe 6 martie, de ziua de nastere a artistului."Dupa necazurile vietii mele, dupa plecarea doamnei Turda, iata ca am incercat de vreo 2-3 ori sa imi refac viata. Am ajuns la concluzia ca singuratatea ucide. Nu e bine ca omul sa fie singur.

Dupa  experienta atat de frumoasa cu doamna Turda, cu multi prieteni pe care mi i-am facut...eu apartin lumii. De ce sa cant lumii, iar eu sa fiu singur? Din aproape in aproape a venit cine trebuie langa mine.", a spus maestrul Gheorghe Turda la o emisiune TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune