Ghetuțele la control! Vedetele mărturisesc tot! Cine era cuminte și la cine venea Moș Nicolae cu faimoasa nuielușă: "Eu am primit-o pentru că am vrut" | EXCLUSIV

Moș Nicolae a fost generos în fiecare an cu vedetele, iar acest lucru se întâmplă încă din copilărie. Celebritățile autohtone ne-au mărturisit tot și ne-au spus ce primeau în ghetuțe atunci când erau copii.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

De Moș Nicolae, vedetele prezintă ghetuțele la control. Artiștii, divele și afaceriștii spun exact ce primeau în ajunul zilei de Sf. Nicolae sau chiar în dimineața zilei de 6 decembrie.

Niculina Stoican ne-a mărturisit că bunica ei îi pregătea un fel de mâncare special în această zi, având în vedere că își serba și onomastica. Pentru Bianca Drăgușanu nu lipseau dulciurile și portocalele din ghetuțe, iar Nico mărturisește că uneori, primea chiar și jucării.

Nico, mărturisiri emoționante despre cadourile de Moș Nicolae

Nico își serbează astăzi onomastica, iar în copilărie Moș Nicolae era extrem de generos cu ea. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că primea celebrele portocale și nuci, obicei pe care i l-a transmis și fetei sale.

Citește și: Moș Nicolae 2022. Ce semnificație are sărbătoarea lui Moș Nicolae? Vezi de ce se pun cadouri în cizmele copiilor cuminți

Uneori, când se găseau și făceau rost, părinții le puneau în ghetuțe și păpuși, însă toate acestea trebuiau să fie la fel ca să nu existe supărare între surori.

"Primeam covrigei, nuci, portocale, în general fructe și foarte multe dulciuri. Mai țin minte niște păpuși pe care ni le lua tata, erau îmbrăcate foarte frumos și aveam toate trei la fel ca să nu ne certăm.

Jucăriile le aveam mai rar așa pentru că nu erau posibilități atât de multe, dar ne bucuram mai ales de portocale pentru că se găseau foarte rar.

În general și acum covrigii și nucile nu lipsesc din ghetuțe. Moșul aduce și în prezent chestii din astea pentru că ne fac fericiți așa am învățat-o și pe fiica mea", a dezvăluit Nico, pentru WOWbiz.ro.

Artista spune că nu a primit niciodată nuielușa, pentru că a fost cel mai cuminte copil.

"Niciodată pentru că am fost cel mai cuminte copil și nici fiica mea nu a primit niciodată nuielușa. Eu nu cred că merită niciun copil să primească nuielușă. Trebuie să ierți tot, mai ales la copii, mie așa mi se pare normal", ne-a povestit Nico.

nico

Nico

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Bianca Drăgușanu, o vedetă care și-a dorit să primească nuielușa

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Diva primea în copilărie cam toate lucrurile care se puneau în ghetuțe la vremea respectivă, iar în mai multe rânduri dezvăluie că a primit și nuielușa.

Citește și: Calendar Ortodox, marți, 6 decembrie 2022. Cruce roșie și dezlegare la pește de Sf. Nicolae

"Am primit și celebra nuielușă. Mereu primeam bomboane, ursuleții de jeleu, portocale și mandarine. Îmi aducea și șosete, din astea din copilărie.

Eram la fel ca acum și trebuia să mă facă cumva să înțeleg să fiu cuminte. Cred că deja la un moment dat deja îmi doream să primesc nuielușa. Am primit pentru că eu îmi doream", ne-a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu

[Sursa foto: Instagram]

Niculina Stoican dezvăluie rețeta de suc de la bunica

De Sfântul Nicolae, Niculina Stoican își serbează și onomastica așa că bunica ei, la țară, îi pregătea o adevărată surpriză pe lângă cadourile din ghetuțe.

Cartofii cu brânză la cuptor și zeamă de varză erau felul principal în ziua de Sf. Nicolae, iar alături de ei, bunica îi făcea un suc în casă din vin îndoit cu apă și o lingură de zahăr, preparat al cărui gust interpreta de muzică populară nu îl poate uita.

"Cum să nu o primesc. Primeam și nuielușa, până la urma, în copilărie, asta e cel mai frumos. Pe lângă bombonele și ce mai găseam, era și nuielușa. Eu eram la țară atunci și noi la țară nu aveam așa bomboane multe. Îmi aduc aminte că bunica mea ne lua de Sf. Nicolae bomboane cu lapte, marmeladă, ne cumpăra halva și o mâncam cu pâine.

Ne făcea un suc din vin de țară. Lua vinul, îl îndoia cu apă și ne punea o linguriță de zahăr. Îmi aduc aminte că atunci când mă lua mami la oraș cu ea și mă plimba îi cerem sucul care se găsea la vremea respectivă și nu avea deloc același gust ca la măicuța și îi spuneam că nu e bun. Normal că nu era bun era bun pentru că acolo aveam un degețel de vin cu apă și cu zahăr. Gustul acela nu îl găseam nicăieri.

Ne făcea cartofi la tavă în cuptor și pune o lingură de untură și rădea brânză imediat ce îi scotea fierbinți. Scotea zeama de varză și ne dădea zeamă de varză, acesta era meniul de Sf. Nicolae în copilărie", a mărturisit Niculina Stoican, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

niculina stoican

Niculina Stoican

[Sursa foto: Instagram]

Daniela Gyorfi nu va uita gustul portocalelor

Artista primea, de cele mai multe ori, portocale în copilărie de Moș Nicolae și spune că gustul fructelor de atunci nu poate fi înlocuit de nimic.

"Când făcea mama rost mai primeam vreo două portocale. Eu am rămas cu chestia asta, când vin Sărbătorile, să avem mirosul acela de portocale care acum oricum nu mai există.

Nuielușă nu am primit pentru că eram un copil cuminte, nu eram eu un copil care să facă mari probleme și oricum, de la 10 ani copilăria mea s-a transformat și atunci s-au schimbat multe", a mărturisit Daniela Gyorfi, pentru WOWbiz.ro.

Vedeta în familia căreia nu se făceau cadouri

Nicoleta Nuca își sărbătorește astăzi onomastica, însă de Moș Nicolae spune că nu primea cadouri în ghetuțe, căci în Republica Moldova nu se obișnuia. Nici nuielușa nu a fost vreodată cadoul de la Moșul pentru Nicoleta Nucă, fiind un copil extrem de cuminte.

"Nu primeam așa multe cadouri. În Republica Moldova, la noi, nu se serba așa cu fast Sf. Nicolae, nu avea o importanță așa mare.

Nuielușa nu am primit și oricum, la noi în Republica Moldova, nu se obișnuia să primim acest cadou", a povestit Nicoleta Nucă.

Dacă aveți mai multe informații pe acest subiect, nu ezitați să ne contactați pe adresa de mail [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când se termină Postul Crăciunului 2022? Vezi care e ultima zi din Postul Nașterii Domnului

Idei de cadouri de Moș Nicolae 2022. 6 decembrie este ziua cadourilor

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae 2022? Nicolae și Nicoleta, cele mai comune nume

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae 2022? Nicolae și Nicoleta, cele mai comune nume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies