Ghid de sex în pandemie COVID-19 redactat de Departamentul de Sănătate New York! ”Cel mai sigur partener ești tu însuți”

Departamentul de Sănătate al statului New York a redactat un ghid pentru persoanele care vor să facă sex în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Un document redactat de Departamentul de Săntate a statului New York și postat pe site-ul oficial îi învață pe americani cum să facă și de ce să se ferească atunci când fac sex. Surprinzător, textul este unul destul de explicit și face referire inclusiv la poziții sexuale considerate oarecum perverse.

Conform sfaturilor venite de la specialiști, cel mai sigur partener de sex în acest moment, când distanța socială este vitală pentru sănătate... ești tu însuți. ”Masturbarea nu va transmite COVID-19 mai ales dacă îți speli bine mâinile (și jucăriile sexuale) cu apă și săpun timp de 20 de secunde, înainte și după sex”, scriu medicii.

Sexul virtual, după dezinfectarea tastaturii și mouse-ului

Următorul cel mai sigur partner este persoana care locuiește cu tine. ”Având contact apropiat - inclusiv sexual - cu doar un cerc restrând de oameni ajută la oprirea răspândirii virusului”.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

E de evitat contactul, inclusiv sexual, cu persoane din exteriorul casei tale. ”Dacă totuși faci sex cu alte persoane, încearcă să limitezi numărul acestora”, mai scriu cei de la NY Health Department.

”Dacă ești un adept al întâlnirilor stabilite pe internet sau prestezi servicii sexuale, ar fi bine să iei o pauză de la aceast activitate. Videochatul poate fi o opțiune pentru tine în aceste momente”, mai arată documentul. În acest caz, este esențială dezinfectarea tastaturii și a mouse-ului înainte de sexul virtual.

Citeste si: 14 sau 27 de zile? Care este adevărul despre perioada de incubație a COVID-19? O clinică din București refuză pacienții care au revenit în țară cu mai puțin de 3 săptămâni și jumătate în urmă

Citeste si: "Faceti sex!" - Sfaturile celebrului Dr Oz pentru cuplurile izolate la domiciliu in epidemie de coronavirus

Citeste si: Prima persoană din lume vaccinată împotriva noului coronavirus: „Mă simt grozav!”

Fără sărut și fără sex anal

Specialiștii americani avertizează că sărutul poate fi chiar mai periculos decât actul sexual în sine, însă fac și o listă de poziții sexuale care ar trebui evitate. Cele mai periculoase dintre acestea sunt cele care implică sexul anal, mai ales că virusul se poate transmite prin fecale. De asemenea medicii din SUA spun că e de preferat sexul cu prezervativ și folosirea unei diga dentare (sistem de izolare realizat din cauciuc, aplicat pe gură în intervețiile dentare). Nu în ultimul rând, americanii sunt sfătuiți să renunțe la sex dacă partenerul nu se simte bine, tușește, are febră sau are probleme de respirație.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nuntă cu 300 de oameni în plină epidemie de coronavirus, la Argeș. Unii invitați trebuiau să fie izolați la domiciliu

Este interzis sexul în timpul epidemiei de coronavirus? Vezi ce riscuri uriaşe implică sărutul!

Șoc în cazul Caracal. A fost depistat cu o afecțiune mortală. Scapă Dincă de închisoare?

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies