Ghinioanele se țin scai de Ramona Olaru. Ce a pățit asistenta TV, pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă

Problemele se țin scai de Ramona Olaru. Pe lângă problemele de sănătate cu care se confrunta, asistenta TV are probleme și cu mașina acum.

Autor: Elena Stan

In articol:

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV. A cucerit publicul prin frumusețea ei, dar și prin energia și veselia de care a dat întotdeauna dovadă. Chiar dacă emisiunea în care apare începe de dimineață, oboseala nu se citește niciodată pe chipul frumoasei blondine aceasta fiind de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și gata de a face noi glume.

Citește și: Prin ce trece Ramona Olaru în aceste momente?! Ultimul mesaj postat de asistenta TV le-a ridicat semne de întrebare fanilor

Ramona Olaru are probleme cu mașina

ramona olaru, asistentă TV, mașină, instagram, probleme de sănătate

Postarea făcută de asistenta TV

[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă la televizor Ramona Olaru pare fără griji și fără probleme, în realitate situația nu este tot timpul roz în viața acesteia. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține tot timpul legătura cu urmăritorii ei și unde le arată și părțile mai puțin frumoase cu care trebuie să se confrunte. Se pare că în ultimul timp asistenta TV are parte numai de evenimente neplăcute.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Cum nu era de ajuns că se confruntă cu răceala sezonului, acum, aceasta mai are probleme și cu mașina. Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Ramona le-a povestit fanilor că are roțile de la mașină lăsate de câteva zile, și cum ea nu se descurcă la astfel de lucruri, vedeta a mărturisit că va trebui să se oprească la o benzinărie și să roage pe cineva să o ajute.

„Am roțile la mașină lăsate, dezumflate de vreo cinci, șase zile, de când sunt pe răceala asta. Oare mai funcționează sau trebuie să mă opresc să le pun puțină presiune? Cred că totuși trebuie să mă opresc să rog pe cineva să mă ajute aici la benzinărie. Apoi se lasă de tot și se taie cauciucurile”, a spus Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru s-a mutat din apartamentul lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV, mai sinceră ca niciodată: "Nu mă mărit ca să muncesc în continuare"

Ramona Olaru se confruntă cu probleme de sănătate

De aproape o săptămână, îndrăgita asistentă TV se confruntă cu probleme de sănătate care nu îi mai dau pace. La fel ca mulți alți oameni în această perioadă, vedeta duce o luptă cu răceala sezonieră care pare că nu mai vrea să plece. În același videoclip, Ramona spune că una dintre opririle ei va fi la farmacie pentru a lua niște pastile și siropuri pe care i le-a recomandat prietena și colega ei, Diana Munteanu. 

„Mă mai opresc și la farmacie, că mi-a dat Diana siropuri și pastile, așa e când ai copil, știi ce funcționează cel mai bine. Eu le iau de toate, trebuie să treacă la un moment dat”, a mărturisit asistenta TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se confruntă Theo Rose în primul trimestru de sarcină? Anghel Damian îi este alături în aceste momente: "Nu mai știe cum să facă să fie totul bine"

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Mihai Bendeac vrea să intre în politică. Actorul îsi dorește să facă parte dintr-un cunoscut partid: „Se întâmplă o chestie foarte dubioasă”

„Gata. Ies în oraș, la o întâlnire!” Mesajul postat de Oana Roman, la scurt timp după ce a confirmat despărțirea de Marius Elisei. Ce le-a transmis fanilor?

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Mihai Bendeac vrea să intre în politică. Actorul îsi dorește să facă parte dintr-un cunoscut partid: „Se întâmplă o chestie foarte dubioasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies