Ghinion total pentru Cosmin Isăilă! Părăsit de Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp, bărbatul a fost la un pas de înec, iar acum a trecut printr-o tragedie

Cosmin Isăilă, bărbatul cu care s-a iubit, mai bine de un an, Carmen de la Sălciua și pe care l-a părăsit duopă împăcarea surprinzătoare cu Culiță Sterp, a trecut recent printr-o încercare serioasă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cosmin Isăilă trece, probabil, prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale, ghinioanele ținându-se lanț de capul lui.

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Avem DOVADA! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp | Video

Citeste si: Primele declarații ale lui Cosmin Isăilă după despărțirea de Carmen de la Sălciua! ”S-a schimbat...”

Mai exact, Cosmin Isăilă a fost părăsit recent de Carmen de la Sălciua și, ca prin minune, a scăpat din apele furioase ale unui torent de munte în timpul unei aventuri cu ATV-ul. Iar dacă asta nu ar fi fost suficient, de curând, o veste l-a dat gata. Mai exact, una dintre bunicele sale, la care ținea enorm, a încetat din viață, făcându-l pe Cosmin Isăilă să verse lacrimi amare de necaz. ”Ținea foarte mult la bunica lui, suferă cumplit după ea, mai ales că acum trece prin momente dificile și din punct de vedere sentimental. Cosmin suferă după Carmen de la Sălciua și nu mai are parte nici de alinarea pe care o avea în sânul familiei, el era legat de bunica lui. A plâns când a înmormântat-o, trece prin momente grele”, ne-a spus un apropiat de-al fostului iubit al lui Carmen de la Sălciua, Cosmin Isăilă.

fara descriere

Cosmin Isăilă a fost la un pas de înec

Mai exact, zilele  trecute, Cosmin Isăilă, alături de câțiva amici de-ai săi, a decis să plece în ”căutarea” adrenalinei pentru a-și mai ostoi dorul de fosta lui iubită, Carmen de la Sălciua. Doar că, uneori, o plimbare cu un ATV poate să întâmpine probleme cât se poate de serioase. Mai exact, Cosmin Isăilă a avut surpriza ca, alătuiri de amicii săi, să ajungă cu ATV-ul pe care îl mânuia fix în mijlocul unui pârău, rece ca gheața, de munte. Iar acolo, Cosmin, sperând că nu va păți ceva, a început să ambaleze, degeaba, motorul, zâmbind. De zâmbertul lui a dispărut când a costatat că este de-a dreptul sinistrat în mijlocul torentului rece și furios, și că succesul său părea din ce în ce mai departe. Așa că, după eforturi serioase în direcțuia evadării sperate, toate inutile, Cosmin isăilă a ajuns în apă, udându-se până la piele. Din fericire, Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, s-a ales doar cu o baie zdravănă, mai rece ca niciodată și, după ce a căzut în apă a reușit să se salveze și să iasă la liman.

 

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, după divorțul de Culiță Sterp, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Doar că povestea de dragoste a durat doar un an, cei doi despărțindu-se de curând. ”Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc. ”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă despre relația cu Carmen de la Sălciua. Iar după ce s-a despărțit de Cosmin, Carmen de la Sălciua a luat decizia să se împace cu Culiță Sterp, ei doi afișându-se, deja, împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate