Ghiță de la Survivor, imagine șocantă! A pus 20 kilograme într-o lună, după eliminarea din concurs! Cum arată acum faimosul?

Ghiță de la Survivor România a suferit o transformare de-a dreptul șocantă după eliminarea de la Survivor România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Faimosul Ghiță Balmuș e gras! El s-a îngrășat enorm de la întoarcerea de la Survivor România și a ajuns de nerecunoscut. După ce în Republica Dominicană el a slăbit 14 kilograme în trei luni, la întoarcerea acasă, el a reușit contraperformanța de se îngrășa cu aproape 20 de kilograme într-o singură lună.

Ghiță de la Survivor, gras! Așa arată faimosul acum

fara descriere

Astfel, Ghiță a plecat la Survivor România cu 81,2 kilograme iar la momentul eliminării cântărea 67,2 kg. În acest moment, Ghiță are nu mai puțin de 86,5 kg, ceea ce înseamnă un surplus de 19,3 kilograme într-o singură lună!!! Schimbarea este într-adevăr vizibilă, mai ales la nivelul abdomenului. Ghiță a trecut de la statulul de bărbat slab la cel de ”grăsuț”.

fara descriere

Și pentru că este antrenor de fitness de profesie, Ghiță de la Survivor știe exact ce are de făcut pentru a-și reveni în formă. El a anuțat pe pagina lui de soicalizare că va începe un program de 30 de zile, asemănător pe cel care-l propune elevilor săi pentru a scăpa de surplusul de greutate și pentru a reveni la forma de altădată.

Citeste si: Relația dintre Elena Ionescu și Ghiță, după rivalitățile de la Survivor România: „Cea mai bună prietenă”

Citeste si: Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! Ce spune despre acneea care aproape că a desfigurat-o?

Citeste si: S-a aflat abia acum! Motivul pentru care Elena Ionescu a plâns în finala Survivor România! EXCLUSIV

Ghiță de la Survivor, gras! ”Corpul meu a suferit transformări majore”

fara descriere

”După o lună de zile de la eliminarea mea de la Survivor România, corpul meu a suferit câteva transformări majore. Vreau sa împărtășesc aceasta experiență cu voi deoarece este pentru prima dată în cei 27 de ani ai mei când sunt atât de “gras” (așa cum îmi spun cei din jur). Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator deoarece acum pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau să o redobândesc este MOTIVAȚIA! Urmează ca după aceasta perioadă sa fac o transformare deoarece acest stil de viața îmi displace. #30dayschallenge”, a scris Ghiță de la Survivor pe contul lui de socializare.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate