Vedete

Ghita Muresan, apel disperat: "Sufera de cancer terminal. Cu durere in suflet fac apel la dumneavoastra"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ghita Muresan, apel disperat: "Sufera de cancer terminal. Cu durere in suflet fac apel la dumneavoastra"icon photo
 
Ghita Muresan, baschetbalistul in varsta de 47 de ani, apeleaza la bunatatea oamenilor pentru a ajuta un alt mare sportiv. Constantin Palai, component al nationalei Romaniei, care sufera de cancer terminal. 
 
Ghita Muresan lupta pentru o cauza nobila. Fostul baschetbalist doreste sa stranga 10.000 de dolari pentru ca Palai sa poata reveni in Romania pentru a-si vedea familia: "Cu durere in suflet fac apel la dumneavoastra sa-l ajutam pe fostul meu coleg din echipa nationala de basket a Romaniei, Constantin Palai, care sufera de cancer terminal. Constantin se afla in Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori si medicamente si mai are o singura dorinta: sa revina in Romania, sa-si revada parintii pentru ultima data si sa moara acasa. Constantin are nevoie de bani pentru a calatori, impreuna cu sotia care ii administreaza perfuziile. Fac apel la dumneavoastra sa contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca calatoria sa fie organizata in conditiile necesare pentru starea sa medicala. 
 
 
Este important sa-l ajutam imediat, pentru ca doctorii ii mai dau doar doua luni de viata. Contribuind la acest fond, ajutati un om deosebit sa-si traiasca ultimele clipe, alaturi de cei dragi", potrivit prosport.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune