Giani Kiriţă a dat cărţile pe faţă! Adevărul despre echipa faimoşilor şi despre eşecul lor la Exatlon: "Nu mă consider vinovat"

Autor: A.N.C.
 
Giani Kiriţă a antrenat echipa Faimoşilor în sezonul 2 de Exatlon. Ajuns puţin mai târziu în concurs "Vulturul" s-a lovit de o echipă dezbinată şi plină de probleme. 
 
Antrenorul susţine că a făcut totul pentru ei şi le-a oferit toate informaţiile pe care le ştia despre trasee sau posibile strategii, însă totul a fost în zadar. 
 
 
Giani Kiriţă mai spune că nu se consideră vinovat pentru eşecul faimoşilor şi este de părere că nu au putut mai mult decât au oferit.
 
"Un antrenor când este pus la o echipă este pus să motiveze echipa. Eu am venit într-o echipă decimată, o echipă care mergea prost. Am stat cu ei să îi cunosc ca şi caractere, i-am cunoscut. Lor le-a lipsit prietenia. Ei nu au gândit ca o echipă. Este un joc individual, dar te bagi pentru o casă, eliminare, mancare, până la individual trebuie să faci o echipă. Cele mai mari probleme le-am avut cu acest Silviu. 
 
 
El a fost un exemplu de "AŞA NU".
El a avut şansa asta să vină acolo. Din prima zi când l-am văzut pe traseu, mi-am dat seama că nu o să facă nimic. 
 
După 20 de meciuri în care a adus 1 punct, era normal să ma iau de el. El avea nişte probleme mult mai ample. Tu când pleci de la Exatlon şi spui că te-a părăsit nevasta, ai greşit emisiunea.
Minte, minte foarte mult. Era inert, a stat ca o lepră pe acolo. Eu i-am oferit totul. El nu a avut bunul simţ să recunoască faptul că e slab. Într-o lună de zile a adus două puncte. 
 

 

 
Eu nu am greşit cu nimic.
Le-am făcut tot tacâmul. Le-am arătat tot ce trebuie să facă. Mai mult de atât nu aveam ce să le fac. 
 
Mai mult nu au putut. Nu aveam ce să le fac mai mult. Eu am vorbit cu fiecare individual. Mie nu îmi place să fiu umilit. Lumea nu trebuie să te vadă umilit. Eu nu puteam să doar noaptea de nervi. 
 
 
Noi le spuneam ce trebuie să facă. Antrenorul era cel mai mare ajutor. A fost un mare avantaj. Singurul lucru de care mă bucur este că a plecat băiatul asta.", a povestit Giani Kiriţă la FanArena. 
 
 
Conflictul cu Roxana Vancea este unul cunoscut de întreaga ţară. La FanArena, Giani Kiriţă a avut ocazia să povestească partea lui de adevăr. Antrenorul faimoşilor nu se consideră vinovat de abandonul Roxanei.
 
"Îmi plac sportivii care au făcut ceva în viaţa lor. Am o problemă cu oamenii care nu au făcut nimic notabil în viaţa lor. Ea nu trebuia să vorbească în locul altcuiva, Pulhac nu putea să vorbească. Nu am vrut să o înţeleg. Pulhac trebuia să răspundă. S-a trezit să vorbească ea. Nu am greşit în faţa Roxanei.", a vorbit Giani Kiriţă despte conflictul cu Roxana Vancea. 
 
"Nu regret nimic din ce am făcut la Exatlon. Am făcut peste 100% pentru echipă. E normal să-i cert şi de faţă cu ceilalţi. Nu mai conta", a mai spus Giani Kiriţă.
 

 

 
Despre cearta cu Doru, Giani a spus că a fost totul o gluma din partea lui. 
 
"Am două sezoane de Exatlon. Este singura dată când am vrut să provoc pe cineva. Eu am făcut doar caterincă. Eu îl provocam tot timpul.", a povestit Giani Kiriţă despre cearta cu Doru, la FanArena. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momente de spaimă pentru soţia lui Hanca! Ar fi fost lovită de fanii lui Dinamo: "Am fost atacată, sunt în stare de şoc!"

Primele declaraţii ale iubitei Ancăi Pop! Cum a aflat de moartea cântăreţei: "Am început să tremur din tot corpul"

Cutremur apocaliptic! A avut 7,3 grade magnitudine!

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Veste bombă despre Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin? A fost filmat

„S-ar putea să fiu gravidă!” Andreea Tonciu și-a sunat tatăl în direct și i-a spus totul! Cum a reacționat acesta la aflarea veștii

Directorul ANM: Va fi o vară a extremelor! Cum ne vor fi afectate vacanțele

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies