Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele! Vezi cine l-a amenintat ca i le indeparteaza cu smirghelul!

Pe vremea cand juca la Dinamo, Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele. El a avut un dialog savuros cu antrenorul Cornel Dinu.

Autor: Matei Vaihan

In urma cu mai bine de 15 ani, Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele. Prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte”, de la Kanal D, a jucat la Dinamo intre 1997 si 2003, perioada in care a fost antrenat si de Cornel Dinu. La un moment dat, Dinu s-a luat de tatuajele lui Kirita, suparat ca acesta jucase prost intr-un meci pierdut de Dinamo.

Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele:  „Mister, dar astea nu se mai iau” 

„Eram în cantonament la Braşov. Am luat bătaie 3-0. Onuţ avea nişte vopsele în cap, eu eram cu tatuaje şi a zis „Onuţ, de mâine vii tuns, iar tu vii fără tatuaje!” şi am zis „Mister, dar astea nu se mai iau” şi mi-a răspuns „cu şmirghel, mă!", a povestit Giani Kirita, la Digi Sport, despre el si colegul sau, Bogdan Onut.( vezi cum au aparut primele tensiuni dintre Kirita si Catalin Cazacu)

Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele:" Noi aratam pe teren ca nu tatuajele joaca"

Dupa o infrangere cu Dinamo, Giani Kirita a fost in pericol sa i se stearga tatuajele.

Kirita a inteles reactia de atunci a lui Dinu: „Ca şi antrenor, trebuie să întreţii puţin atmosfera, ca şi Mister. Chiar dacă a zis-o aşa, cu răutate, ne-a şi făcut să şi râdem. Cred că asta e cheia succesului pentru unii antrenori. Noi arătam pe teren că nu tatuajele sau vopseaua din cap joacă. E normal ca atunci când ai tatuaje şi dai cu stângul în dreptul ca antrenorul să-ţi reproşeze anumite lucruri”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies