Vedete

Giani Kirita a fost la cutite cu Vladimir Draghia! E momentul adevarului! Il va sustine sau nu azi fostul lider al "Faimosilor" in finala Exatlon! DECLARATII EXCLUSIVE

Giani Kirita a vorbit despre despre problemele cu Draghia, dar si despre ce crede in acest moment despre finalistul de la Exatlon!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Giani Kirita si Vladimir Draghiaicon photo
Giani Kirita si Vladimir Draghia

Dupa ani de zile in care nici macar nu s-au salutat, Giani Kirita s-a impacat in Republica Dominicana cu Vladimir Draghia! Vorbele grele pe care si le-au aruncat la un alt show de televiziune au fost date uitarii si, timp de patru luni, cei doi “faimosi” s-au sustinut unul pe altul la Exatlon, cel mai puternic show de televiziune din Romania, difuzat de KanalD.

Giani Kirita a spus cine castiga Exatlon! "Am impartit cotetul, dar si recordurile"

Poate tocmai de aceea, in finala din aceasta seara, in care Vladimir Draghia se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro cu “razboinicul” Ionut Sugacevschi, Giani are un favorit cert. (intra sa vezi ce status are Giani Kirita pe whatsapp, la intoarcerea de la Exatlon)

“Nu mai conteaza acum ce s-a intamplat acum doi ani sau 10! Ce a fost a fost! Nu ma mai intereseaza trecutul! Eu cu Vladimir m-am impacat de multa vreme! Am impartit la Exatlon si bune si rele, si cotetul si casa, si bucurii, si tristeti, de toate! Am avut impreuna recorduri, am mancat din aceeasi farfurie, ne-am sustinut la greu, am fost adevarati barbati! Campioni, si nu exagerez! Asa ca in finala, Hai “Vulture”! Fa-ne mandri! Tu vei castiga”, a spus fostul “faimos” pentru WOWbiz.ro!

Giani Kirita a spus cine castiga Exatlon, insa, el a vorbit la modul afirmativ si despre Ionut! “Atunci cand am plecat din concurs, el m-a imbratisat. La fel au facut-o si ceilalti “razboinici”! A fost pentru mine un mare castig. Mi s-a demonstrat ca oamenii de acolo m-au placut, chiar daca am fost adversari, si am putut fi pentru ei un adevarat model”, a conchis liderul “faimosilor”!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune