Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

În ediția din seara aceasta, la “Vulturii de noapte”, Giani Kiriță este încolțit chiar în emisiunea pe care o moderează alături de Victor Slav și Cătălin Cazacu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

În ediția din această seară a late night show-ului “Vulturii de noapte”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Giani Kiriță, unul dintre prezentatorii show-ului, are parte de o surpriză uriașă. Alina Pană, Alex Nedelcu, Ionuț Jaguarul și Anda Adam, îl pun la zid pe prezentator, cu o serie de roasturi.

“Am citit şi eu un articol recent în care scria că cercetătorii au ajuns la o concluzie, că bărbaţii fumători îşi aleg ţigările invers proporţional cu mărimea bărbăţiei. Cu toţii ştim că ţie îţi place să fumezi cele mai mari trabucuri”, îl atacă direct Alex Nedelcu pe Giani Kiriță.

Citeste si: Giani Kiriţă se antrenează cu Leonard Doroftei pentru lupta de K1 cu Daniel Chiriţă: “Ca Leonard Doroftei, sunt campion mondial”

Citeste si: Detalii neștiute despre Vulturii de noapte: „Pur și simplu l-a dezbrăcat în pielea goală...”

Citeste si: Anna Lesko, sărutată din cap până în picioare la „Vulturii de noapte”! Cine s-a descurcat cel mai bine

Lovit unde-l doare mai tare, de cel pe care îl poreclise ”Bentiță”, Giani Kiriță se vede nevoit să îi dea replică fostului Războinic de la ”Exatlon”, Alex Nedelcu.

"Giani Kiriță este acest Maradonna după o lună în Vaslui", îl ironizează Ionut Jaguarul pe Giani Kiriță.

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului ”Vulturii de noapte”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate