Giani Kiriţă, înlocuit la “Vulturii de noapte”! EL va prezenta alături de Victor Slav şi Cătălin Cazacu

Autor: A.N.C.
 
A sosit momentul ca Giani Kirita să predea ştafeta, înainte de plecarea în Republica Dominicană. În ultima sa emisiune în calitate de prezentator „Vulturii de noapte”, Giani a avut parte de numeroase surprize, dar şi de momente emoţionante. 
 
Ba mai mult de atât, înainte să plece la Exatlon, Giani Kiriţă a aflat cine rămâne în locul sau în emisiune.
 
La final şi-a făcut apariţia noul prezentator, deghizat în Carla's Dreams. După minute bune în care s-au chinuit să-l recunoască, din spatele maştii, Cazacu a făcut anunţul. 
 
Bursucu este noul prezentator "Vulturii de noapte".
 
Noul prezentator, Bursucu, i-a pregătit o surpriză lui Giani. Mai multe mesaje de la cei dragi. 
 
„Giani, această este ultima ta ediţie «Vulturii de noapte», înainte de plecarea ta la Exatlon şi aş vrea să nu fiu eu cel mai emoţionat! Pentru că, aşa cum bine ştii, noi doi am petrecut mult mai mult timp decât … trebuia să petrecem (se referă la perioada de la Exatlon)! Astăzi este pentru ultima oară când „zbori” cu doi vulturi, eu şi Victor, şi te lăsăm să îţi faci de cap! Este petrecerea ta!” a fost mesajul de întâmpinare a lui Cătălin Cazacu către Giani Kiriţă.
 

 

 
„Să nu mă faceţi să plâng! (…) Aveţi grijă pe unde «zburaţi» voi fără mine!”, le-a transmis, emoţionat, Giani.
 
„O să-ţi facem un traseu iar tu va trebui, legat la ochi, să-ţi demonstrezi măiestria, pe care zici că o ai”, i-a transmis Cătălin Cazacu.
 
„Este a două oară, într-un singur an, când ne despărţim şi devine tot mai greu. Vulturii tot vulturi rămân, chiar dacă zboară în direcţii diferite, aşa că eu te aştept să te întorci cât mai repede”, este mesajul lui Cătălin Cazacu către Giani.
 
„Eu am spus că niciodată nu o să-mi arăt emoţiile, însă am ajuns în momentul în care am realizat că este adevărată vorba. Aţi fost alături de mine, mama a venit alături de mine şi ştiu că se bucură pentru reîntoarcerea mea la «Exatlon» însă, doar cu jumătate
de inima, iar cu cealaltă suferă pentru că plec de lângă ea. Mama întotdeauna a fost lângă mine, m-a crescut şi m-a educat că eu să ajung ceea ce sunt azi, cu bune şi cu rele!”, a spus Giani Kirita, vizibil emoţionat.
 
„Gândurile mele sunt cele mai bune pentru voi. Vreau să va mulţumesc pentru că am legat prietenia asta frumoasă şi cred că nimeni nu o să ne despartă”, le-a transmis la plecare Giani Kirita colegilor săi.
 
Lili Sandu, Raluca Ionescu (ex. Mandinga – n.r.), Vasile Calofir şi Bogdan Vladau au invitaţii acestei ediţii, iar îndrăgită cântăreaţă Nicole Cherry (Nicoleta Janina Ghinea – n.r.) a fost invitată să încânte publicul. 
 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 12 octombrie! Cutremur in Republica Dominicana! Toti Războinicii au simţit seismul: „Uite că se mişcă uşa”

Imagini de senzaţie cu Bianca Draguşanu şi Alex! Au plecat împreună în Spania şi s-au pozat în ipostaze neaşteptate

Imagini incendiare postate de Megan Fox. Apariție sexy în costum de baie. GALERIE FOTO

Cine va boteza copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Îl așteptăm cu bucurie”. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară în câteva zile

O femeie a fost grațiată după 20 de ani de închisoare. Ea și-a ucis cei patru copii pe care îi avea

„Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă.” Flavius Nedelea a vorbit pentru prima dată, după ce el și Anamaria Prodan au mers pe drumuri separate

Fanii lui Taylor Swift au purtat scutece pentru adulți la concertul ei. Motivul șocant pentru care au recurs la acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies