Giani Kirita, jignit de mexicani pe Facebok. L-au injurat in fel si chip dupa faza cu "mentalos". Nici stelistii nu i-au zis vreodata asa ceva. FOTO!

Giani Kirita a fost jigit destul de urat de mexicani. Pagina de facebook a romanului e plina cu termeni care nu pot fi reprodusi.

Autor: Lili Lascar

Giani Kirita este, fara indoiala, unul dintre concurentii de la Exatlon care n-au cum sa te lase indiferent. Ori il adori, ori nu-l suporti, dar un lucru e clar: fostul dinamovist da o savoare aparte competitiei.

Ei bine, in timp ce romanii il sustin si il vor cat mai mult in concursul-fenomen, protagonistul nostru a devenit tinta principala a injuraturilor mexicanilor dupa partida dintre Romania si Mexic, din cadrul reality show-ului Exatlon.

Cand deschizi pagina de facebook a fostei glorii a lui Dinamo, te "scufunzi" intr-o mare de imprecatii in spaniola, clipuri ofensatoare si porecle imposibil de reprodus. Anumite voci sustin ca de vina pentru aversiunea pe care o au mexicanii vizavi de Giani Kirita ar fi o dandana...lingvistica.

Cand romanii s-au luptat cu mexicanii, la Exatlon, fostul sportiv a strigat, la un moment dat, "mentalos, mentalos" vrand sa le spuna coechipierilor ca trebuie sa-i "lucreze la psihic pe adversari".

"Mentalos" inseamna insa "nebuni" in spaniola, rivalii romanilor nostri luand foc cand au auzit asta.

Trebuie sa amintim ca si Octagon de la Exatlon Mexic le-a aruncat compatriotilor nostri cuvinte de ocara pe tot parcursul partidei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arata Octagon de la Exatlon Mexic, fara masca! Iata-l pe "dusmanul" lui Giani Kirita in realitate! E super-sexy

EXATLON 30 ianuarie. Adevarul despre ce s-a intamplat la Exatlon in confruntarea cu Mexic! De ce nu a participat Giani Kirita la probe

Fiica lui Giani Kirita, avansuri de la un barbat cunoscut! Sportivul a trecut la amenintari: "Sa stea in banca lui, il iau la interval"

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies