Gică Popescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Marți, la ora 23:00, la Kanal D, fostul fotbalist răspunde celor mai arzătoare întrebări: „Ați făcut închisoare nevinovat?”

Gică Popescu va fi cel de-al treilea invitat al emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Azi, 20 octombrie, la Kanal D, celebrul Gică Popescu va sta față în față cu Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări adresate de Denise Rifai”. După ce telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură răspunsurile oferite de Elean Udrea și Viorica Dăncilă, de data aceasta, invitatul este un celebru fost fotbalist din România.


In articol:

Gică Popescu a acceptat să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai la Kanal D și va vorbi deschis despre viața lui personală, cariera spectaculoasă, dar și perioadele mai puțin frumoase pe care a fost nevoit să le depășească. Simbol al sportului românesc, el a povestit despre cel mai regret al lui, despre perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, dar și despre beneficiile și părțile negative ale faptului că este o persoană publică.

„Ce v-a lipsit să fiți mai bun decât Gică Hagi?, Cu cât vă plătește patronul Hagi?, Care este marele regret al cariere dumneavoastra? Ași fost vânat de femei pentru faima și averea dumneavoastră? Ce ați gândit în prima noapte de închisoare? Ce i-ați spus tatălui dumneavoastră la mormânt? Ați făcut închisoare nevinovat?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Gică Popescu. 

Citeste si: Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

40 de întrebări cu Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor personalități importante din diverse domenii de activitate. Fiecare editie este difuzată marți, de la orele 23:00, la Kanal D. Invitaii trebubuie să răspundă al 40 de întrebări și au două minute la dispozitie pentru a oferi un răspuns cât mai clar, care să satisfacă toaet curiozitățile publicului. Vor vorbi despre parcursul profesional, despre momentele grele, dar și cele frumoase, despre familiie lor, dar și despre cele mai controversate episoade în mijlocul cărora au apărut.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

UNGURII țin pe jar toată Europa! NU vor, sub nicio formă, să cedeze

Nu mai face acest gest niciodată! Vei umple toată casa de bacterii! Greșeala pe care toți o facem în baie. Specialiștii trag semnalul de alarmă

Cum a fost pedepsit agresorul lui Bebino, în închisoare! Clipe grele pentru Mohamed, complicele lui Joe! Dezvăluiri exclusive

Pe cât e Moș Nicolae 2020? Noaptea sfântă în care cerul se deschide și Sfântul poate fi văzut la dreapta Tatălui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies