Gică Popescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Marți, la ora 23:00, la Kanal D, fostul fotbalist răspunde celor mai arzătoare întrebări: „Ați făcut închisoare nevinovat?”

Gică Popescu va fi cel de-al treilea invitat al emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

Autor: Ana Maria

In articol:

Azi, 20 octombrie, la Kanal D, celebrul Gică Popescu va sta față în față cu Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări adresate de Denise Rifai”. După ce telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură răspunsurile oferite de Elean Udrea și Viorica Dăncilă, de data aceasta, invitatul este un celebru fost fotbalist din România.

Gică Popescu a acceptat să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai la Kanal D și va vorbi deschis despre viața lui personală, cariera spectaculoasă, dar și perioadele mai puțin frumoase pe care a fost nevoit să le depășească. Simbol al sportului românesc, el a povestit despre cel mai regret al lui, despre perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, dar și despre beneficiile și părțile negative ale faptului că este o persoană publică.

„Ce v-a lipsit să fiți mai bun decât Gică Hagi?, Cu cât vă plătește patronul Hagi?, Care este marele regret al cariere dumneavoastra? Ași fost vânat de femei pentru faima și averea dumneavoastră? Ce ați gândit în prima noapte de închisoare? Ce i-ați spus tatălui dumneavoastră la mormânt? Ați făcut închisoare nevinovat?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Gică Popescu. 

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

40 de întrebări cu Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor personalități importante din diverse domenii de activitate. Fiecare editie este difuzată marți, de la orele 23:00, la Kanal D.

Invitaii trebubuie să răspundă al 40 de întrebări și au două minute la dispozitie pentru a oferi un răspuns cât mai clar, care să satisfacă toaet curiozitățile publicului. Vor vorbi despre parcursul profesional, despre momentele grele, dar și cele frumoase, despre familiie lor, dar și despre cele mai controversate episoade în mijlocul cărora au apărut.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Copiii cu vârste sub 16 ani ar putea fi vaccinați anti-COVID începând cu luna viitoare! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul: „Este important să avem autorizarea EMA”

De luni, elevii pot renunța la masca de protecție în curtea școlii! Anunțul a fost făcut de ministrul Educației. Ce restricții rămân în vigoare în școli

Un temut interlop din Călugăreni a agresat o polițistă aflată în timpul liber! Femeia nu de depus plângere

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Dublă crimă în România. Comunitatea e în șoc după ce s-a aflat numele criminalului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies