Vedete

Gigi Becali a rupt tacerea dupa moartea lui Andrei Gheorghe: "Ce tragedie? Pe cuvant ca... "

Moartea lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toata lumea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Gigi Becali a rupt tacerea dupa moartea lui Andrei Gheorghe: "Ce tragedie? Pe cuvant ca... "icon photo


Gigi Becali si Andrei Gheorghe au avut un schimb de replici in 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe latifundiarul din Pipera. Desi nu isi mai aminteste acest episod, omul de afaceri a transmis un mesaj.


”Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai stiu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai tin minte. Pe cuvânt ca nu mai tin minte! Lucrurile rele nu le tin minte… Eu, daca ma spovedesc… Nu mai tin minte daca la discutia aia de care spui a fost de bine! Dar, daca a fost bine, inseamna ca a fost bine, daca a fost rau, iar am uitat! Ca stii ca nu tin minte raul, asa am spus.


Acum, daca a murit omul, ce sa zic? Poate sa fie oricine, eu zic Dumnezeu sa-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu sa-i ierte, atât stiu”, a spus Gigi Becali pentru cancan.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune