Gigi Becali, avertizat! A doua zi urmeaza DIVORTUL daca se intampla ASTA!

Gigi Becali l-a transferat pe Mihai Roman de la FC Botosani. Patronul lui FC Botosani il avertizeaza pe Becali, stiut fiind faptul ca finantatorul FCSB obisnuieste sa isi critice in public jucatorii.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Dacă e jignit public, a doua zi urmează divorţul! Mihai Roman nu stă pentru bani la FCSB! El a plecat pentru a face istorie sportivă. Ştie că mai are de jucat un sau doi şi această ocazie trebuie tratată ca atare. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios şi ambiţios. El e un tip excepţional. La un moment dat l-am criticat pe Mihai şi n-am vorbit cu el o lună sau două luni", a declarat Valeriu Iftime.

FCSB a anuntat astazi transferul lui Mihai Roman. Jucatorul, in varsta de 33 de ani, a mai evoluat in cariera la FC Brasov, Rapid Bucuresti sau Toulouse pana a ajunge la FC Botosani. El va purta tricoul cu numarul 28 la FCSB in urmatoarele doua sezoane.

"Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos şi să reuşesc să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Mihai Roman.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: