Paparazzi

Gigi Becali e tare generos cu frizerul lui! S-a tuns si s-a barbierit si imediat a scos teancul de bani!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gigi Becali e tare generos cu frizerul lui! S-a tuns si s-a barbierit si imediat a scos teancul de bani!icon photo

Gigi Becali e tare generos!

Gigi Becali a fost surprins zilele trecute de paparazzii WOWBIZ.RO prin oras. Patronul echipei FCSB statea cuminte pe scaunul din frizerie si facea conversatie cu barbatul care il tundea si ulterior l-a si barbierit.

Gigi Becali a ramas un om tare generos. Dupa ce s-a tuns si s-a barbierit, omul de afaceri din Pipera s-a ridicat de pe scaun si a scos teancul de bani, lasandu-i frizerului cateva hartii de 100 de lei.

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune