Gigi Becali i-a indeplinit visul Marianei de la Exatlon! I-a dat banii pentru a ramane in garsoniera! Ce alte cumparaturi a mai facut Razboinica si ce planuri de viitor are

Vedete

Gigi Becali i-a indeplinit visul Marianei de la Exatlon! I-a dat banii pentru a ramane in garsoniera! Ce alte cumparaturi a mai facut Razboinica si ce planuri de viitor are

Povestea Marianei de la Exatlon l-a impresionat pe Gigi Becali si afaceristul i-a dat o mana de ajutor razboinicei.

 
 
Dupa ce echipa WOWbiz l-a contactat pe Gigi Becali si i-au vorbit despre povestea emotionanta a Marianei de la Exatlon, afaceristul a acceptat ca Razboinica sa mearga la el la palat. Din fericire pentru ea, campioana a primit de la Gigi banii necesari pentru a-si plati chiria pe un an in garsoniera in care locuieste acum si a reusit sa faca si alte cumparaturi. 
 
"Sunt foarte emotionata.
Tocmai ce mi-a dat domnul Gigi Becali 2000 de euro. Imi voi plati chiria pe un an de zile si daca imi mai raman bani imi voi cumpara o pereche de adidasi pe care ii voi alerga la urmatorul concurs si ii voi dedica castigul domnului Gigi Becali. Sunt foarte emotionata pentru ca sunt foarte multi oameni care au bani si poate nu fac gesturi din astea adevarate, sa ajute sportivi, sa ajute batrani, sa ajute copii. Ii multumesc foarte mult atat lui, cat si mamei lui pentru ca a nascut un asemenea copil si familiei lui.
Ii multumesc foarte mult. Chiar sunt emotionata",
a spus Mariana Nenu printre lacrimi. 
 
"O sa imi iau si ceva de mancare, dar nu vreau sa intru in bani pentru ca, daca eu am promis ca imi platesc un an de zile chiria, cu siguranta ca asa voi face. Daca m-a ajutat vreau sa demonstrez ca voi incepe serviciul si chiar va invit la sala unde voi fi antrenor de fitness", a spus ea plina de speranta.
 
"Cred ca pe domnul Gigi Becali il impresioneaza sinceritatea oamenilor. Probabil ca a vazut performantele mele si faptul ca am crescut la orfelinat si faptul ca mi-am pierdut mama inainte sa plec la Exatlon. De aia ii spun sa aiba grija de mama lui, sa ii dea Dumnezeu sanatate si lui si familiei lui si copiilor lui. Nimeni in ziua de azi nu spune 'Ia de aici 2000 de euro si pune si plateste-ti chiria'.
Ma intalnesc si cu un instructor care m-a invitat la sala ca sa ma ajute sa ma angajez ca antrenor de fitness. Te gandesti ca viata ta ia un altfel de drum. O minune adevarata si palpabila. Cred ca mama s-ar bucura enorm,  pentru ca si-ar fi forit sa mi se intample numai lucruri de bine. Acesti bani inseamna foarte mult, pentru ca daca imi platesc chiria pe un an de zile si imi iau si serviciu, ma ajuta usor-usor sa intru pe un drum normal.
Cred ca si tata s-ar bucura. Mama si tata s-ar bucura. Mama era o femeie foarte muncitoare, tata lucreaza pe anumite utilaje, e foarte bine vazut la munca pentru ca e foarte muncitor. Dar nu a apucat inca sa vina sa vada unde stau"
, a mai adaugat ea plangand. 
 
Mariana a mers la cumparaturi sa-si ia paste, ulei, fructe, carne, legume, conserve de peste, pasta de tomate, iaurt. Ea nu a vrut sa cheltuiasca foarte, de teama de a nu irosi din banii pe care Gigi Becali i-a dat pentru a-si plati chiria pe un an de zile.
Ea s-a uitat mereu la preturi cu atentie si a ales produsele cele mai ieftine. Dupa ce si-a cumparat alimente, ea a mers sa isi achizitioneze si o pereche de pantofi sport.