Gigi Becali, mai generos ca niciodată! Continuă să doneze pentru Institutul „Matei Balș”, în plină pandemie de coronavirus: „Facem în fiecare zi câte 5000 de măși și halate”

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali scoate bani grei din buzunare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gigi Becali este filantrop până-n măduva oaselor. Patronul FCSB a primit o solicitare de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” și a luat imediat legătura cu ei pentru a-i ajuta. Nu s-a uitat deloc la bani și nici nu a stat pe gânduri atunci când a scos din buzunar zeci de mii de eur pentru a cumpăra ce le trebuia medicilor pentru a-și desfășura în continuare activitatea în condiții de siguranță.

”Cei de la „Matei Balș„ mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Citeste si: Andreea Berecleanu a spus ce face după ce a renunțat la TV! Se va afla tot în fața camerei de filmat

Citeste si: Durere cumplită pentru soția lui Ramon de la Masterchef. Bărbatul a murit lângă ea, la un spital din Germania! ”E sfâșietor! Plângea întruna”

fara descriere

Gigi Becali continuă să doneze pentru Institutul „Matei Balș”

Donațiile lui Gigi Becali nu se opresc aici. Afaceristul a solicitat unei fabrici de cămăși din România să facă măși și halate pentru spital.

„Am vorbit la cea mai mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis gata, nu mai faceți cămăși, doar măști și halate. Am vorbit și facem în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate. Le plătesc eu", a declarat Gigi Becali la televizor.

În plus, ajutorul lui a fost cerut și din partea unui spital din Rădăuți, iar Gigi Becali are de gând că onoreze această solicitare.

"Am primit de la cineva de la spitalul din Rădăuți un telefon că au nevoie și acolo. Și o să duc și acolo ce e nevoie",a mai spus Gigi Becali.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate