Gigi Becali, pomană în fața palatului din centrul Bucureștiului: “Bucurați-vă și vă veseliți!”

Gigi Becali a ajutat astăzi peste 100 de oameni nevoiași. Milionarul i-a chemat în fața casei lui din centrul Bucureștiului și le-a împărțit teancuri de banii tuturor celor aflați în nevoie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Gigi Becali a oferit ajutor astăzi celor peste 100 de oameni care s-au adunat în fața palatului său din centrul Bucureștiului. 

Citeste si: Ana Burai, femeia care a dat nas în nas cu Dincă în Italia, în urmă cu 13 ani: “Scotea fetele afară ca pe câini”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre rețeaua de proxenetism a lui Dincă: "Claudia, am venit să te luăm că nu produci nimic"

Citeste si: Alexia avea 10 ani! Duminică a plecat de acasă ca să-și cumpere un suc și a sfârșit în sicriu! Mesajul dureros al mamei: "Viața mi-a luat ce aveam mai scump pe lumea asta"

Gigi Becali, pomană în fața casei din centrul Bucureștiului: “Bucurați-vă și vă veseliți!”

Latifundiarul este cunoscut pentru milostenia sa și a promis că va organiza astfel de întâlniri la fiecare început de lună pentru a oferi din averea sa celor săraci. 

fara descriere

Gigi Becali le-a spus tuturor celor prezenți o frază dintr-oo rugăciune: "Bucurați-vă și vă veseliți!"
Becali, însoțit de gărzile de corp și de omul lui de încredere, i-a selectat riguros pe cei care au beneficiat de ajutorul financiar. De porțile poleite cu aur masiv de la Aviatorilor, au trecut doar acei oameni care aveau cu adevărat nevoie de bani: mulți bătrâni, oameni în scaune cu rotile și bolnavi.
Banii s-au risipit în câteva minute și Becali a rămas fără banconetele de 100 de lei, dar cu toate acestea a ținut să împartă banii la cât mai multă lume. Cei care au încercat să-i înșele vigilența au fost dați la o parte.

fara descriere

După ce a terminat teancurile de bani, porțile palatului pe care se vede imaginea Sfântului Gheorghe, poleită cu aur, s-au închis și unii omeni au rămas dezamăgiți. Cei care nu au primit bani se vor consola cu gândul ca luna viitoare va fi organizată o nouă pomană la casa lui Gigi Becali. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate