Gigi Becali, sponsor din umbra pentru PNL si PSD! A donat 50.000 de euro in 2012 si s-a ales cu un post de deputat! Crin Antonescu: "Nu a existat vreo discutie despre bani"

Gigi Becali a fost un adevarat binefacator al Partidului National Liberal, pana sa intre in inchisoare si sa iasa din viata politica.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePutina lume isi mai aminteste ca la precedentele alegeri parlamentare, Gigi Becali a intrat in Camera Deputatilor din partea Partidului National Liberal, respectiv Uniunea Social Liberala (PSD si PNL). La vremea respectiva, trecerea pe lista candidatilor, inaintea unor membri cu vechi state de plata in partid, a creat un adevarat scandal in interiorul gruparii politice. In realitate, Becali a fost unul dintre principalii sponsori ai PNL la alegerile din 2012.

Gigi Becali a virat in conturile PNL, pe 23.10.2012, suma de 8.000 de lei, si exact o luna mai tarziu, a donat catre USL 120.000 de lei. Pe 7 noiembrie, finantatorul Stelei a mai virat 94.000 de lei catre USL, tot cu titlu de donatie. Datele apar in Monitorul Oficial si il transforma pe Becali, cu 222.000 lei (50.000 euro), unul dintre principalii sponsori ai USL la alegerile din 2012.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate