Gigi Becali va merge în urma paradei LGBT cu apă sfințită: "Acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni."

Gigi Becali este revoltat de parada LGBT de sâmbătă și spune că Biserica Ortodoxă ar trebui să sfințească locurile prin care trec aceștia.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Gigi Becali este un credincioș cunoscut și apropiat al Bisericii Ortodoxe, de aceea el spune că marșul PRIDE de sâmbătă ar trebui urmat de credincioși cu aghiasmă, pentru a fi sfințit fiecare centimetru prin care trec aceșria.

Gigi Becali cere Bisericii Ortodoxe să organizeze o procesiune după parada LGBT

Gigi Becali cere Bisericii Ortodoxe să organizeze o procesiune după parada LGBT
Gigi Becali va merge în urma paradei LGBT cu apă sfințită[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: Primăria Capitalei și Asociația ACCEPT au ajuns la o înțelegere. „Bucharest Pride” 2021 va avea loc sâmbătă, 14 august, pe Calea Victoriei

Latifundiarul din Pipera spune că dacă Biserica Ortodoxă nu va merge în urma paradei să sfințească locurile, atunci o va face el.

„O să vă spun, ca să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii.

Citeste si: Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus- bzi.ro

Iisus când a băgat pe Diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porcii și au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luăm exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru.",

a spus Gigi Becali la România TV.

Citeste si: Gigi Becali nici nu vrea să audă de împăcarea cu Anamaria Prodan. Noi detalii despre scandalul momentului: "Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe"

Gigi Becali: "Vom sfinți locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!”

Gigi Becali, despre parada gay
Gigi Becali, împotriva paradei LGBT[Sursa foto: MediaFax Foto]

Omul de afaceri spune că această parada vine cu păcate mari, de aceea trebuie sfințit traseul celor care vor participa la paradă.

Citeste si: Gigi Becali se pregătește de pensie! Finanțatorul lui FCSB le lasă fiicelor pe mână un proiect de milioane de euro! Dezvăluiri exclusive

"Așa cum a sfințit Iisus apa mării, să alunge demonii din apă. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. Și noi vom face și dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca niciun centimetru călcat de ei să nu rămână nesfințit cu aghiasmă.

Trebuie dupa 5 minute în urma lor să facem și trebuie să fim dublu ca ei, să nu lăsăm centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!”, a spus Gigi Becali la România TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primăria Capitalei și Asociația ACCEPT au ajuns la o înțelegere. „Bucharest Pride” 2021 va avea loc sâmbătă, 14 august, pe Calea Victoriei

Cine sunt și ce fac fetele lui Gigi Becali. Cea mică e pasionată de fotbal: "Fetele mele cheltuie foarte mult, dar le dau cât vor ele"

Gigi Becali se declară împotriva vaccinului anti-COVID! Patronul FCSB nici nu vrea să audă de imunizare: „Nici dacă vine unul cu pistolul și zice...”

Alexandra Stan și Emanuel au pus punct, la doar câteva luni de la nuntă?

BOMBA zilei despre PFIZER: S-au descoperit SUBSTANȚE!

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

DOLIU IMENS în lumea manelelor. A murit de COVID! Zi tristă pentru fanii manelistului

VIDEO | Momentul serii la nunta Simonei Halep! Gică Hagi, la dans cu mirii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies