Gigi Toader a fost găsit mort! Ar fi fost bătut cu scaunul şi făcăleţul

Un nou caz şochează România! Un bărbat a fost găsit mort într-o locuinţă, fiind bătut cu scaunul şi făcăleţul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În judeţul Argeş a avut loc o crimă greu de imaginat. Un bărbat, pe numele său Gigi Toader, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit mort în locuinţa amicului său de pahar. Bărbatul ar fi fost bătut cu scaunul şi făcăleţul. 
 
Totul s-ar fi întâmplat duminică seara. Amicul lui de 65 de ani, Victor Rusalim, l-ar fi bătut crunt pe Gigi Toader, însă, nerecunoscând, a notat că i s-ar fi făcut rău şi s-ar fi zbătut. 
 
„Nu am văzut cînd l-a bătut. Eu eram afară. Cînd m-am întors era jos. Eu am văzut că-l bătuse. Ei au fost de ziua…împreună. El (n.r Victor Rusalim) are ţuică şi eu am fost să iau ţuică. Am 68 de ani, eu aşa ceva n-am văzut“, spunea cu mare greutate Ion Băndoi, un alt prieten care fusese la faţa locului, conform curier.ro. 

 

 
„E fratele meu. Nu ştiu nimic despre ce s-a întîmplat. Eu am aflat la ora 9:00 dimineaţă (n.r ieri). S-a îmbătat cu vecinul ăsta al meu (n.r arăta cu capul spre o casă din apropiere) şi cu ăla mortu, s-au luat la bătaie, din ce, nu ştiu. L-a tras afară în drum. L-a scos afară, mort! Dacă nu-l scotea şi chema ambulanţa, poate mai avea viaţă de trăit. Da` el era deja negru. L-a bătut cu făcăleţul pînă l-a omorît! Nu ştiu precis ce s-a întîmplat! Nu vorbeam cu el că n-am făcut succesiunea şi nici n-am trecut pe la el să mă interesez de viaţa lui. S-au îmbătat toţi trei. M-aş fi gîndit la aşa ceva! Îl credeam în stare! Şi pe mine, cînd a murit mama, a zis că mă omoară. Aici e casa părintească şi el nu  a vrut să facă succesiunea să primesc şi eu dreptul meu, după ce au murit amîndoi părinţii“, povesteşte fratele, Gică Rusalim.
 
Bărbatul care l-a bătut pe Gigi Toader, Victor Rusalim, s-a prezentat la Parchetul de le lângă Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul a rămas în arest preventiv, fiind acuzat de omor calificat, riscând, astfel, o închisoare de la 15 la 25 de ani. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mesajul Monicăi Gabor, pentru sora ei mai mică, Ramona: "Dragă Ramona, mereu îmi amintesc de tine cu..."

Tragedie în Roman! Un tânăr de 27 de ani a murit, după ce a căzut peste un reşou

De la medalie la mop, povestea ”veteranei” de la Războinici! Cine este Irina Postolea, concurenta care a încins spiritele la „Exatlon” în meciul cu Ungaria

Meci de infarct la „Exatlon”: Romania vs. Ungaria! La doar cateva zile de cand se afla in Republica Dominicana, concurentii „Exatlon” Romania s-au descurcat admirabil in competitie

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies