Vedete

Gina Pistol, declaratie controversata dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Smiley: "Aveam nevoia sa fiu cu cineva"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Gina Pistol, declaratie controversata dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Smiley: "Aveam nevoia sa fiu cu cineva"
 
Gina Pistol a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata amoroasa. Blondina sustine ca un barbat trebuie sa munceasca mult pentru inima ei. 
 
Prezentatoarea nu a confirmat relatia cu Smiley, insa a fost vazuta de mai multe ori parcand in fata locuintei artistului. 
 
”Tocmai de-asta am preferat să ţin oamenii departe, bărbaţii departe şi să îi las să se apropie doar când am simţit eu că totul e ok. Când au văzut de fapt că sunt o fată super-mişto, că sunt o tipă cuminte, că sunt o tipă muncitoare, doar atunci. Nu cred că am lăsat vreodată impresia că sunt genul de fată superficială. Adică oamenii care au fost să mă descopere au văzut că nu am nicio legătură cu imaginea pe care presa mi-a creat-o la un moment dat.
 
 
 Eu cred foarte mult în chimie. Şi cred că ăsta e liantul care leagă relaţia dintre cei doi. După care nici eu nu sunt perfectă, din fericire. E absurd să cauţi perfecţiunea la celălalt. Trebuie să faci compromisuri şi tu şi el. De cele mai multe ori aveam nevoia să fiu cu cineva. Simţeam nevoia să fiu cu cineva. Să fiu şi eu cu cineva.”, a declarat Gina Pistol pentru un post TV. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune