Gina Pistol, nerăbdătoare să vadă ce se întâmplă în noul sezon „Asia Express”: „Sunt foarte curioasă, abia acum îi pot înțelege pe fani”

Gina Pistol abia așteaptă să înceapă difuzarea emisiunii. Iată ce dezvăluiri a făcut.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Gina Pistol, una dintre cele mai proaspete mămici din showbiz, a trebuit să renunțe la emisiunile care au propulasat-o pe culmile carierei sale pentru a avea grijă de micuța Josephine. În locul ei la „Chefi la cuțite” și la „Asia Express”, două dintre show-urile cele mai apreciate de publicul din România, a pășit Irina Fodor.

Recent, au început filmările pentru sezonul 4 al „Asia Express”, Drumul Împăraților, iar Gina Pistol recunoaște că așteptarea și curiozitatea apasă greu. 

Gina Pistol abia așteaptă difuzarea sezonului 4 „Asia Express” 

Blondina recunoaște că abia acum înțelege prin ce trec fanii show-lui atunci când știu că au început filmările, dar nu știu ceea ce se întâmplă. La fel ca ceilalți, Gina Pistol abia așteaptă să vadă fiecare ediție a emsiunii pe care a preentat-o în sezoanele precedente. 

Citeste si: Primele imagini de la Asia Expres 2021. Incident în timpul filmărilor în Turcia. Drumul Împăraților a început cu peripeții

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„Și rămânând acasă abia acum îi pot înțelege pe fanii Asia Express.

Prin ce treceți. E groaznică așteptarea asta. Pentru că mă uit și eu cu mare interes și curiozitate pe conturile de Instagram ale colegilor mei și pe contul Asia Express și sunt foarte curioasă cum se descurcă echipele, ce jocuri de amuletă sunt și multe, multe. Și pe unde îi poartă Drumul Împăraților.

Nu vreau să-mi întreb colegii, ei săracii sunt foarte prinși. Nu vreau să îi disper cu mesajele.

Sunt foarte curioasă cum decurg lucrurile pe Drumul Împăraților”, a explicat Gina Pistol pe Instagram.

Sezonul 4 al emisiunii continuă pe Drumul Împăraților 

Asia Express sezonul 4  nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Însă anul acesta, concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor” în următoarele ţări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Vor mai fi şi alte destinaţii pe ruta concurenţilor, care vor fi anunţate ulterior de către producători. 

Citeste si: Irina Fodor a întâmpinat primele complicații după ce au început filmările la „Asia Express”: „Doamne ferește!” Cu ce problemă s-a confruntat

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie. 

Cei care au acceptat provocarea  și vor pleca în această aventură sunt: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Lorelei și Zarug. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Oase, prezentatorul de la Asia Express 2021!

Cine e Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021!

Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care vor participa în sezonul 4 al emisiunii FOTO

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Când ai noroc, atunci ai cu carul! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies