Gina Pistol, prima apariţie după ce s-a aflat că se iubeşte cu Smiley! Vedeta a dezvăluit cât cheltuie la o sesiune de shopping

Gina Pistol şi-a fãcut apariţia la primul eveniment monden după ce s-a aflat că... are o relaţie cu Smiley. Vedeta a radiat la evenimentul la care a luat parte şi, mai mult de atât, a dezvăluit cât cheltuie la shopping.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Gina Pistol l-a lăsat pe Smiley acasă pentru un răsfăţ între haine. Zâmbitoare şi foarte dornică de a-şi reînnoi garderoba, a atras toate privirile.

Gina nu a stat la discuţii şi a plecat acasă cu această geacă. Deşi n-a vrut deloc să vorbească despre Smiley, se pare că cei doi tocmai s-au întors dintr-o minivacanţă la Londra. O altă apariţie feminină, mondenă şi misterioasă a fost Ştefania, iubita lui Speak, care a cheltuit, într-o seară de shopping, nu mai puţin de 2567 de lei.

Xonia a venit însă direct cu stilistul ei la shopping. Alexandra Calafteanu i-a ales ţinută imediat: ”E cheltuitoare, dar încerc să o temperez.”, a mărturisit stilistul.

De cealaltă parte a baricadei, însă, se află  George care a ieşit la cumpărături pentru soţia lui, îmbrăcat în pijamale.

”Asta cu flori îi place ei.  Blana e acolo în vitrină, aia gri. E 10.000 de lei, dar soţia mea, merită şi mai mult de atât.", a mai spus prezentatorul TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate