Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro: “Noua jucărie“ FOTO

Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro, pe care le-a arătat-o amicilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

ninel moxu


In articol:

Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro, fiind tare mândru de noua sa achiziţie. Este vorba despre un Mercedes clasa C Coupe Amg, alb, cu numere de Germania, al cărui preţ de catalog, în funcţie de dotări, variază între 70.000 şi 100.000 de euro.

Citeste si: Cum s-a pregătit Adrian Corduneanu pentru prima zi de școală a copiilor? Imaginea care a cules sute de like-uri

Citeste si: Ce îi face Adrian Corduneanu soţiei sale în jacuzzi! “Beleaua” şi „Diamantul roz” s-au zbenguit în apă! FOTO

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia! Vezi cum arată Rebecca în costum de baie!

Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro. Şi-a scos la vânzare BMW-ul

“Noua jucărie“, a postat Ninel Moxu, la fotografia care îl înfăţişa, lângă maşină, într-o benzinărie. Acum aproape două săptămâni, Ninel a scos la vânzare un BMW seria 6, fabricat în 2016, cu 44.000 de kilometri la bord, pe care a cerut 40.000 de euro. (vezi ce sexy e fiica lui Nuţu Cămătaru în costum de baie)

sile camataru si ninel moxu

Ginerele lui Sile Cămătaru şi-a tras bolid de 100.000 de euro. Socrul lui Ninel e la închisoare

Ninel Moxu s-a însurat cu Rebecca, una din fiicele lui Sile Cămătaru, în toamna lui 2017. Socrul lui Ninel se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate