Giulia Anghelescu își comentează schimbările de look avute de-a lungul anilor: „Era perioada când eram despărțită de Vlad! Atunci m-am distrat cel mai bine”

Invitată în emisiunea Teo Show a vobit despre schimările de look pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Invitată în emisiunea Teo Show a vobit despre schimările de look pe care le-a făcut de-a lungul anilor. A fost șatenă, blondă, roșcată, a avut părul lung, scurt, cu berton, rasă pe o parte și cu codițe împletite. Este vedeta de la noi care a făcut cele mai dramatice schimbări în materie de coafuri.

„Am avut un moment de inspirație și în luna noiembrie ne-am hotărât să îl facem culoarea lui naturală. Am avut un șoc. Trebuia să mă machiez tot timpul și să mă îmbracam mai altfel pentru că arătam banal, dar părul meu avea nevoie de o pauză”, a povestit Giulia Anghelescu.

„De obicei el află ultimul când îmi fac câte o schimbare d elook. De data asta, nu. A mers cu mine la salon”, a povestit Giulia despre soțul ei.

Când a văzut imaginea cu ea în anul 2011, a spus „Era perioada când eram despărțită de Vlad. Oficial, am fost despărțiți un an și jumătate. Neoficial, a fost mai puțin. Atunci m-am distrat cel mai bine, mergeam la petreceri ca să nu stau în casă și să sufăr”, a spus ea în emisiunea Teo Show

Citeste si: Raluca de la „Puterea Dragostei” a fost în vacanță în Dubai alături de Cătălin Cazacu! Abia acum s-a aflat

„Eu m-am dus. Și încă sunt de părere că a fost o decizie bună. Venea și el, dar mai greu. Eu am grăbit puțin lucrurile”, a mai povestit Giulia atunci când a fost întrebată cine a făcut primul pas spre împăcare.

 

fara descriere
Nu numai că a revenit la părul scurt și s-a făcut din nou blondă, dar Giulia și-a făcut și trei piercinguri și trei tatuaje într-o zi. „Am stat trei ore. Tatuajele nu m-au durut. Mi-am făcut cel mai mic tatuaj din istorie (n.r. - o cruce pe deget). Eu mi-am făcut toate tatuajele în locuri în care m-am gândit că aș putea să le ascund dacă mă plictisesc de ele sau mă obișnuiesc. Nu e vreun loc unde pot să spun că acolo rezistă”, a spus Giulia.

 

Fiica ei vrea să-și facă tatuaje

„Antonia abia așteaptă să crească mare și să-și facă tatuaje. Din punctul meu de vedere, are mână liberă. La vârstă mai discutăm pentru că tatăl ei nu este de acord. Eu la 20 de ani l-am făcut pe primul. La 18 ani am vrut să-mi fac primul tatuaj, dar apoi nu m-a mai interesat”, a mai povestit ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate