WOW

Giulia, cu zonele intime la vedere! Cum a aparut cantareata pe plaja

Giulia a aparut intr-o tinuta incendiara la malul marii. Cantareata a omis un aspect important, acela ca tinuta aleasa de ea lasa sa i se vada o parte din zonele intime.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

In varsta de 33 de ani si dupa doua nasteri, Giulia arata foarte bine si are o silueta de invidiat. Giulia si sotul ei, Vlad Huidu, sunt impreuna de 13 ani. Cei doi au fost si despartiti un timp, iar Giulia marturisea ca aceea a fost cea mai grea perioada din viata ei.

"Momentul în care ne-am despărţit a fost tare greu, perioada care a urmat a fost, poate, cea mai dureroasă din viaţa mea… Am simţit că a murit o parte din mine atunci.. Perseverenţa cu care am continuat însă să cred, în timp ce încercam să învăţ să trăiesc fără el, că ne vom împăca, că el este jumătatea mea, a fost mai puternică. Un an şi jumătate ne-am căutat, fără să ne găsim. Fiecare a încercat să fie cu altcineva. Prietenii, familia, toată lumea era fericită că, în sfârşit, nu mai eram împreună. La noi nu cred că s-au gândit, dar bineînţeles că toată lumea voia ba binele lui, ba al meu. Nu înţelegeam ce anume le dă dreptul să hotărască ce însemna bine pentru noi?
Eu, însă, am crezut cu fiecare bucăţică din mine, că dacă ne e scris să fim împreună din nou, aşa va fi, indiferent de ce spun ceilalţi din jurul nostru. Şi aşa a fost!"
, povestea Giulia.

Galerie foto 
Setări confidențialitate