Glume macabre pe pagina de Facebook: "Update zilnic despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu"! "Ora 16:00, Iliescu tot in viata"

A aparut un cont de socializare care ofera noutati legate de starea de sanatate a lui Ion Iliescu.

Autor: Radu Constantin

Peste 1.300 de romani urmaresc informatii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Pe contul „Update zilnic despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu”, se fac glume macabre despre fostul sef de stat. „Iliescu traieste. Voi ce faceti?”, „Ora 16.00, Iliescu tot in viata”, „Cine se acoala de dimineata il prinde pe Nelu viu” sunt doar cateva exemple de postari de pe respectivul cont.

De asemenea, autorul a postat o fotografie cu un pachet de tigari cu chipul lui Iliescu si mesajul: „La fiecare tigara fumata ti se iau 10 minute din viata si i se dau lui Ion Iliescu”.

Citeste si: Incredibila lista de amanti ai Elenei Ceausescu. Se pare ca sotia dictatorului ar fi fost cu doctorul familiei, cu unchiul lui Iliescu si chiar cu... fratele lui Ceausescu| DEZVALUIRI

Exista si un sondaj pe care s-a votat de aproximativ 100 de abonati ai paginii: „O statiune faina unde sa sarbatorim decesu’ stie careva? Lasati idei, neaparat si cu poza! Sondajul se incheie la sfarsitul anului.

Castigatorul primeste primul vestea mult asteptata”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies