”Go home, Lara”! Românii o desființează pe Lara Fabian, după ce artista și-a anulat a doua oară concertele din România!

Românii au desființat-o pe Lara Fabian, după ce aceasta și-a anulat pentru a doua oară consecutiv turneul din România.

Autor: Radu Constantin

In articol:

E scandal mare pe contul oficial de Facebook al Larei Fabian, după ce interpreta a anunțat că nu va urca pe scena Sălii Palatului pentru că nu și-a primit banii de la organizatorului turneului. Artista a primit peste 1.600 de comentarii în mai puțin de 24 de ore la postarea prin care explică motivele pentru care, deși se află în București, refuză să urce pe scenă.

Multe dintre acestea sunt în limba franceză, de la fani care îi iau apărarea. Nu este însă și cazul românilor, mai ales a celor care au plătit bilete. Aceștia o acuză pe artistă de lipsă de respect, în condițiile în care Lara Fabian și-a anulat și anul trecut 4 concerte ăn România, pe motiv că se află într-o stare precară de sănătate. Și atunci, ca și acum, concertele urmau să se desfășoare cu casa închisă.

Iar biletele la concertele Larei Fabian nu au fost deloc ieftine. La spectacolul care trebuia să aibă loc seara trecută la Sala Palatului, românii au plătit între 325 și 600 de lei. Dramatic este că au existat cazuri de spectatori care au refuzat, anul trecut, să-și recupereze banii dați pe bilet pentru a fi siguri că o vor vedea anul acesta. Aceștia spun că nu mai vor să audă de Lara Fabian, după ce au stat cu banii blocați timp de 3 luni.

În afară de concertul de la București, Lara Fabian și-a anulat și spectacolul de la Cluj, care urma să aibă loc pe 14 ianuarie.

Românii, revoltați după anularea concertului

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

”Oricare ar fi motivele cauzate de neînțelegerile cu organizatorii, trebuia să ai un pic de respect față de fanii care te-au așteptat luni de zile, au parcurs sute de kilometri să te audă și să te vadă... e vorba de respect pentru ei. Alte probleme se puteau rezolva ulterior. Cel mai urât gest posibil”, i-a scris Călin I.  

Citeste si: Lara Fabian și-a anulat concertul din București, cu câteva ore înainte să înceapă: ”Sunt profund tristă pentru că...”

Citeste si: Incredibil cum canta sora lui Marcel Pavel! Toata lumea a crezut ca doar el are voce in familie, insa Gina are un glas dumnezeiesc! Uite-o cum interpreteaza piesa Larei Fabian! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO| Lara Fabian i-a fermecat pe romani cu vocea ei! 4.000 de spectatori au transformat sala intr-un decor de vis!

”Au revoire, adieu! Te rog să nu te mai întorci niciodată în România. Tu și România (București, Craiova, Cluj) suteți separați”, a scris și Victor V.

”Dragă Lara,

  1. Astfel de afaceri sunt, de obicei, asigurate. Este și cazul de față?
  2. Fiecare artist primește cel puțin un avans înainte ca spectacolul să fie anunțat și biletele puse în vânzare. Tu ai primit unul?
  3. Dacă a existat o problemă în contract, aceasta a fost între contractori, nu între consumatorul final (publicul) și artistul. Așa că de ce ți-ai anulat show-ul?
  4. Nu e prima dată... Ești lipsită de noroc, stupidă sau...?
  5. Ai dreptul să anulezi concertul conform înțelegerii?
  6. Fii sinceră!
  7. Dacă aș fi organizator, ți-aș lua toți banii pe care îi ai și îi vei avea de acum încolo
  8. Ultima dar nu cea de pe urmă, dacă cânți doar pentru bani, care e prețul? S-ar putea să-mi permit un show de o oră...”, a spus Mihail

”Go home, Lara”, Alex D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lara Fabian se casatoreste! Vezi cine este alesul inimii sale!

Bucurestenii s-au calcat in picioare la concertul lui Marcel Pavel, de la Sala Palatului! Peste 5.000 de oameni au luat parte la spectacolul lui de Florii

Lara Fabian revine in Romania! Vezi cand va avea loc concertul ei

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se aplică de azi, 12 aprilie! Mii de români au interzis! Restricții încă 14 zile

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies