Gorjeni din Negomir, pârâți de vecini că au venit din zona roșie

Inconștiență fără margini din partea unor gorjeni din comuna Negomir. Duminică seara s-au întors acasă din Italia și nu au anunțat autoritățile că vin dintr-o zonă roșie. De frică, vecinii au fost cei care au dat alarma.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Gorjeni din Negomir, pârâți de vecini că au venit din zona roșie
Gorjeni din Negomir, pârâți de vecini că au venit din zona roșie


In articol:

Inconștiență fără margini din partea unor gorjeni din comuna Negomir. Duminică seara s-au întors acasă din Italia și nu au anunțat autoritățile că vin dintr-o zonă roșie. De frică, vecinii au fost cei care au dat alarma. Împreună cu familia din Negomir au ajuns în Gorj și două tinere din Rovinari.

Au fentat la graniță sau pur și simplu au avut cale liberă? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți gorjeni când văd că le vin acasă vecinii din Italia și nu numai. Același lucru s-a întâmplat aseară în comuna Negomir.

Gorjeni din Negomir, pârâți de vecini că au venit din zona roșie

Autoritățile au fost anunțate imediat și au luat măsuri. ”Am aflat aseară în urma unei sesizări că a ajuns în comună o familie din Italia, soț, soție, bunică și trei copii, care nu au anunțat. Inițial au fost recalcitranți, dar apoi au înțeles că trebuie să meargă în carantină. Cu familia din Negomir au venit și două fete din Rovinari. Unii au zis că vin dintr-o zonă, fetele au declarat că vin din zona contaminată. Toți au fost luați aseară și introduși în carantină la o pensiune din Târgu-Jiu”, a precizat primarul din comuna Negomir, Tudor Oiță.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Cele mai amuzante mesaje si imagini despre coronavirus

Citeste si: Program functionare mall-uri modificat din cauza coronavirusului. Orarul centrelor comerciale din Bucuresti si din tara

Citeste si: Paine facuta in casa, fara dospire, fara framantare. Cea mai simpla reteta de paine

Primarul a rămas uimit de modul simplu în care localnicii din Negomir au ajuns acasă. A discutat acest aspect cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru a transmite mai departe. ”Am stat de vorbă cu ei și mi-au povestit că la granița cu Ungaria le-a luat temperatura, iar la noi în țară le-a cerut doar buletinele, fără să îi întrebe de unde vin sau unde se duc. Au trecut fără probleme, ceea ce nu este în regulă. Vă dați seama unde se poate ajunge? Eu l-am informat pe domnul Cosmin Popescu despre acest aspect și ar trebui luate măsuri la graniță. Când ajung în comunitate e prea târziu. Am înțeles că încă nu au fost testați”, a spus primarul Oiță.

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Citește și:

Chiftele de post cu cartofi si orez. Reteta de post de chiftele de cartofi si orez

Prima reacție a lui Chef Scărlătescu după moartea lui Ramon Chicireanu

Senatorul Vergil Chițac e la terapie intensivă! Mesajul postat de fiica politicianului infectat cu COVID-19

Alimente care nu expira. Top 5 produse alimentare pentru care nu trebuie sa tii cont de termenul de valabilitate

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies