Grațiela Duban a dezvăluit care a fost greșeala care i-a fost fatală la Survivor: „Nu mai vedeam care este “drumul corect”

Grațiela Duban de la Survivor a dezvăluit care a fost greșeala decisivă în competiția din Republica Domicicană.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Grațiela Duban de la Survivor a dezvăluit care a fost greșeala care a scos-o din joc, fiind eliminată din emisiunea difuzată de Kanal D. “De multe ori stau și ma gândesc, încerc sa cântăresc unde și de ce am “greșit”. Am folosit ghilimelele pentru ca o parte din mine nu considera ca a “greșit”, a postat soția lui Andrei Duban. (vezi ce a spus Andreea despre relația cu Ghiță)


In articol:

Citeste si: Ce a aparut in miez de noapte in tabara faimosilor! Camerele de luat vederi au surprins totul!

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Faimosul Sonny Flame și războincul Cristian au rămas în Dominicană din cauza pandemiei! Ce se întâmplă cu cei doi după ce au fost eliminași de la Survivor România

“Tot timpul îmi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa ma pierd pe mine ca om, ca trebuie sa fiu corecta. Dacă eu sunt corecta sigur cei din jur așa vor încerca sa fie și ei.Mama îmi spunea tot timpul “nimeni nu e ca tine, nimeni nu gandeste ca tine” și nu, nu spunea asta sa scoată in evidentă ca ea are un copil bun, ci încerca sa-mi spună sa nu am așteptări de la altii...”, a continuat Grațiela.

fara descriere

Grațiela Duban de la Survivor a dezvăluit care a fost greșeala: "Am uitat să fiu BUNĂ” 

“Jocul acesta Survivor e un joc pervers, te sucește și te răsucești de”n” ori... de multe ori nu mai vedeam care este “drumul corect”.Acest cuvânt “corect” m-a făcut sa “greșesc”. Si acum va întreb: cum poți sa greșești când tu încerci sa faci totul corect? Și totuși am greșit, pentru ca in dorința mea de a încerca sa fiu CORECTA am uitat sa fiu BUNA”, a explicat actrița.

„Am revăzut azi un film bun, care mi-a răspuns intr-un fel la întrebările mele. Acestea sunt cuvintele ce m-au făcut sa înțeleg : “Când ai de ales între a fi bun și a fi corect, alege sa fii bun”. Cred ca asta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o la Survivor.”, a încheiat Grațiela Duban.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate