Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor! Momentul emoționant în care Faimoșii și Războinicii au uitat de rivalitate

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, a izbucnit în lacrimi la Survivor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„Spre deosebire de tine, eu am norocul de a vorbi cu ai mei copii zilnic. Îi și văd, pe telefon și îmi este foarte dor de ei. Iar voi nu aveți vești despre ei. Spune-mi despre Armin, te rog, când ați vorbit voi că mami pleacă de acasă pentru câteva luni”, i-a spus prezentatorul Surviror România, Dan Cruceru, Faimoasei Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban.

fara descriere

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor

Grațiela Duban nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când Dan Cruceru, perzentatorul Survivor, a adus vorba despre copiii. Soția lui Andrei Duban a izbucnit în plâns.

„Să știi că nu te aud acum. Sunt sigură că l-am făcut foarte mândru de mine”, a spus Grațiela Duban, sfâșiată de dorul de copilul ei, Armin.

Războinicii și Faimoșii au uitat pentru câteva clipe de rivalitatea dintre ei și, cu ochii în lacrimi, au aplaudat-o pe Grațiela Duban.

Citeste si: Veștea șoc pentru concurenții de la Survivor România: Augustin Viziru nu va mai putea continua competiția din Republica Dominicană. Actorul a părăsit competiția cu lacrimi în ochi

Cine sunt concurenții de la Survivor 

Echipa Faimosilor este formata din personalitati foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie ca este vorba de muzica, televiziune, actorie, sport. Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni si Bogdan Vladau formeaza deja o echipa redutabila in Republica Dominicana.

Echipa Razboinicilor reuneste zece concurenti inca necunoscuti publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare si prin povestile extraordinare de viata.

Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Emanuel Neagu vor lupta cu toate fortele pentru a ajunge cat mai departe in competitie.

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc. Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

 

 

Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana. Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.

 

Telespectatorii vor fi martorii unui reality suta la suta autentic, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate