Vedete

Gravidă în cinci luni, sora Deliei a făcut mărturisiri incredibile: ”Nu există”

Sora Deliei, Oana Matache, a făcut mărturisiri incredibile despre condiţiile în care oamenii circulă în ziua de astăzi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Gravidă în cinci luni, sora Deliei a făcut mărturisiri incredibile: ”Nu există”icon photo

Oana Matache, sora Deliei, a făcut mărturisiri incredibile despre modul în care circulă taximetriştii în prezent, dar şi despre condiţiile pe care le oferă autoturismul.

Oana Matache a postat pe reţelele de socializare imagini din maşină, alături de micuţa ei, Jessica. Sora Deliei explică cum sunt condiţiile în care oamenii au ajuns să circule pe şosele, cu precădere condiţiile din transportul de persoane.

„Am maşină, dar nu pot conduce din cauze medicale... M-am pomenit că nu pot să circul decât cu taxiul, unde încropeli ca astea ne pot costa viaţa bebeluşilor noştri... E al doilea taxi în care efectiv nu există centură de siguranţă”, a notat Oana.

Oana Matache este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Micuţa Jessica va mai avea un frăţior, în mai puţin de patru luni. 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune