Gravidă în şase luni, sora Deliei arată fabulos! S-a pozat sexy, cu burtica de graviduţă la vedere, după ce a aflat care va fi sexul bebeluşului

Oana, sora Deliei, este gravidă în şase luni, iar acest lucru pare-se că îi prieşte, pentru că se vede pe chipul ei cum străluceşte!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Oana, sora Deliei, gravidă în şase luni, a făcut publice câteva fotografii în care apare foarte sexy, cu burtica de graviduţă la vedere. Îmbrăcată într-o pereche de jeans de culoare deschisă, dar şi o cămaşă complet descheiată, care îi acoperă doar sânii, Oana, sora Deliei a primit o multitudine de complimente din partea prietenilor virtuali.

”Cred că e un sentiment minunat să simţi un bebe acolo”, ”V-aţi gândit cum se va numi bebe?”, ” Să fie într-un ceas bun”, sunt doar o parte din mesajele pe care Oana le-a primit. 

Oficial, frumoasa soră a Deliei va avea un băieţel, după cum a anunţat chiar ea pe pagina ei de Instagram. Chiar dacă micuţa Jessica nu a fost foarte încântată că nu va avea o soră, ci un frăţior, Oana şi soţul ei, Răzvan Miheţ sunt foarte fericiţi că vor deveni părinţi pentru a doua oară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Greva de la metrou de miercuri, 20 noiembrie, a fost suspendată

Concurentul care doreşte să părăsească emisiunea ”Puterea Dragostei”! De ce vrea Sorin să nu-şi mai găsească jumătatea

S-a vociferat că Anna Roman ar fi într-o relaţie cu fostul iubit al Danielei Crudu, dar acum s-a aflat TOT adevărul!

Stare de urgenţă! Un tren cu 150 de pasageri a deraiat! O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies