Gravidă în şase luni, sora Deliei arată fabulos! S-a pozat sexy, cu burtica de graviduţă la vedere, după ce a aflat care va fi sexul bebeluşului

Oana, sora Deliei, este gravidă în şase luni, iar acest lucru pare-se că îi prieşte, pentru că se vede pe chipul ei cum străluceşte!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Oana, sora Deliei, gravidă în şase luni, a făcut publice câteva fotografii în care apare foarte sexy, cu burtica de graviduţă la vedere. Îmbrăcată într-o pereche de jeans de culoare deschisă, dar şi o cămaşă complet descheiată, care îi acoperă doar sânii, Oana, sora Deliei a primit o multitudine de complimente din partea prietenilor virtuali.

”Cred că e un sentiment minunat să simţi un bebe acolo”, ”V-aţi gândit cum se va numi bebe?”, ” Să fie într-un ceas bun”, sunt doar o parte din mesajele pe care Oana le-a primit. 

Oficial, frumoasa soră a Deliei va avea un băieţel, după cum a anunţat chiar ea pe pagina ei de Instagram. Chiar dacă micuţa Jessica nu a fost foarte încântată că nu va avea o soră, ci un frăţior, Oana şi soţul ei, Răzvan Miheţ sunt foarte fericiţi că vor deveni părinţi pentru a doua oară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate