Grea e boala de plămâni, cântecul Romicăi Puceanu are record de vizualizări

Melodia celebrei Romica Puceanu, Grea e boala de plamani, are record de vizualizari.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

grea e boala de plamani romica puceanu


In articol:

Zilele acestea românii se întorc cu nostalgie spre trecut. Cântecele lăutărești se ascultă din ce în ce mai des în casele celor pentru care nu exista petrecere fără Gabi Luncă sau Romica Puceanu.

Citeste si: 2738 de persoane infectate cu coronavirus în România! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 278 de cazuri noi

Melodia Grea e boala de plămâni, cântecul Romicăi Puceanu se potrivește perfect situației actuale în care ne-a aruncat în izolare pandemia de coronavirus.

Citeste si: Dramă în familia ”Micului Hercule”! Tatăl lui Giuliano Stroe a făcut anunțul: ”Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomograf”

Citeste si: Asistentă medicală, hărțuită de vecini pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase: „Mi-au aruncat clor pe uşa apartamentului”

Citeste si: Reteta dezinfectant - Cum sa-ti faci acasa dezinfectant de maini

Grea e boala de plămâni, cântecul Romicăi Puceanu are record de vizualizări

Supranumită Regina Muzicii lăutărești sau Ella Fitzgerald a României, Romica Puceanu a fost fiica marelui țambalist Costică Puceanu care cânta la Hanul lui Manuc. Aproape că nu e român care să nu știe să fredoneze „Şaraiman’, „Florăresele’, „Aş munci la plug şi coasă’, „Anii mei şi tinereţea’, ori „Ia mai dă o damigeană’.

Citește mai mult pe Avantaje.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate