Greşeala pe care multe femei o fac! De ce este mai bine să foloseşti balsamul de păr înaintea şamponului

Tehnica „reverse hair washing” a început să convingă din ce în ce mai multe femei să schimbe modul în care au grijă de părul lor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Folosirea balsamului de păr înaintea şamponului este unul dintre cele mai în vogă trucuri de frumuseţe apărute în ultimii ani. Această tehnică se numeşte în limba engleza „reverse hair washing” şi a început să fie folosită şi la noi în ţară, dar sunt încă multe femei care nu ştiu de ea. Metoda promite că vei avea un păr strălucitor şi voluminos, exact ca al modelelor din reclame, iar cele care au încercat-o spun că au observat diferenţa încă de la primele spălări. 
 
Este la fel ca atunci când te speli pe cap în mod obişnuit, singura diferenţă fiind că se schimbă ordinea. Se aplică balsamul e părul umed, se clăteşte şi apoi se aplică şamponul. 
 
fara descriere
 
Această tehnică este eficientă pentru toate tipurile de păr. Rezultatele apar şi pentru părul lipsit de volum, şi pentru cel uscat sau deteriorat, sau cel care se electrizează uşor şi are constant nevoie să fie netezit. O diferenţa foarte mare o vor observa femeile cărora li se încurcă părul, pentru că în momentul în care se vor spăla cu şampon părul va fi neted şi descâlcit. Indiferent de tipul de păr, însă, metoda „reverse hair wash” merită încercată cel puţin o dată. 
 
Explicaţia pentru care este mult mai benefic să foloseşti balsam înainte este una destul de simplă. Atunci când te speli cu şampon elimini murdăria, dar în acelaşi timp elimini şi uleiurile naturale ale părului, care protejează părul şi îi dau strulucire. Pentru a evita uscarea podoabei capilare, aplici balsam după, dar nu este la fel de benefic ca substanţele produse de corpul nostru. Mai mult decât atât, niciodată nu reuşeşti să îl clăteşti chiar pe tot şi părul se îngraşă mult mai repede sau nu are deloc volum. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate