Nimic nu se compara cu acest desert irlandez.
            
                          
Ingrediente si cantitati: 
2 cesti cu faina, 1/2 lingurita cu praf de copt, 1/2 lingurita cu sare, 1 lingurita cu zahar, 1 ou mare, 250 ml de lapte cu caimac 
Mod de preparare: 
1. Intr-un vas, amesteca faina, praful de copt, sarea si zaharul. Creeaza un mic spatiu in mijloc cu o lingura de lemn si bate un ou. Adauga, usor, laptele, amestecand pana obtii o coca usoara. 
					
					
						
						2. Coace clatite subtiri intr-o tigaie, unsa in prealabil cu putin ulei. 
3. Serveste clatitele calde, la ceai, stropite cu unt topit sau cu sirop, dar si umplute cu crema de ciocolata sau cu gem. 
 Ingrediente si cantitati:
Ingrediente si cantitati: 
				 Citeste si: Apropiații își iau rămas-bun de la Ștefania Szabo. Cuvintele îndurerate rostite de colegi la căpătâiul acesteia: „Uită-te la ea...”- kanald.ro
 
				 
					
					
						
						2 cesti cu faina, 1/2 lingurita cu praf de copt, 1/2 lingurita cu sare, 1 lingurita cu zahar, 1 ou mare, 250 ml de lapte cu caimac 
Mod de preparare: 
1. Intr-un vas, amesteca faina, praful de copt, sarea si zaharul. Creeaza un mic spatiu in mijloc cu o lingura de lemn si bate un ou. Adauga, usor, laptele, amestecand pana obtii o coca usoara. 
2. Coace clatite subtiri intr-o tigaie, unsa in prealabil cu putin ulei. 
							  3. Serveste clatitele calde, stropite cu unt topit sau cu sirop, dar si umplute cu crema de ciocolata sau cu gem.