Nu exista deserturi mai bune decat cele care ne amintesc de copilarie.
Ingrediente si cantitati:
2 oua, 6 linguri cu ulei, 8 linguri cu lapte, 1 lingurita praf de copt, sare dupa gust, 10 linguri de zahar, 250 g de faina, 1 ceasca nuca macinata, 1/2 ceasca de caise, taiate marunt
Mod de preparare:
1. Amesteca intr-un vas ouale batute, uleiul, laptele, sarea si zaharul. Adauga apoi praful de copt si faina in ploaie, amestecand pana se formeaza un aluat fin, fara cocoloase.
Adauga apoi si ceasca de nuca macinata.
2. Unge o forma de chec cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Toarna aluatul astfel obtinut si pune bucatelele de fructe deasupra. Coaca checul timp de 20 de minte in cuptorul incins in prealabil.
3. Cand e gata, lasa-l sa de raceasca si pudreaza-l cu zahar. Pofta buna iti doresc!
Ingrediente si cantitati:
Citeste si: Bianka și Toni sunt tinerii găsiți morți într-o mașină, în Harghita! Tânăra era împușcată în piept, iar băiatul în cap- kanald.ro
2 oua, 6 linguri cu ulei, 8 linguri cu lapte, 1 lingurita praf de copt, sare dupa gust, 10 linguri de zahar, 250 g de faina, 1 ceasca nuca macinata, 1/2 ceasca de caise, taiate marunt
Mod de preparare:
1. Amesteca intr-un vas ouale batute, uleiul, laptele, sarea si zaharul. Adauga apoi praful de copt si faina in ploaie, amestecand pana se formeaza un aluat fin, fara cocoloase. Adauga apoi si o ceasca de nuca macinata.
2. Unge o forma de chec cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Toarna aluatul astfel obtinut si pune bucatelele de fructe deasupra. Coace checul timp de 20 de minte in cuptorul incins in prealabil.
3. Cand e gata, lasa-l sa de raceasca si pudreaza-l cu zahar. Pofta buna iti doresc!