Guvernul a început să producă măști de protecție respiratorie "acasă" la Bianca Drăgușanu! O fabrică din Călan s-a respecializat

Mama Biancăi Drăgușanu e foarte mândră că orașul ei, Călan, va produce măști de protecție necesare luptei împotriva coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

 

fara descriere

Mama Biancăi Drăgușanu e foarte mândră că orașul ei, Călan, va produce măști de protecție necesare luptei împotriva coronavirusului. Tocmai de aceea, Madi Dragoș a postat pe contul ei de socializare reportajul prin care se anunța că, la cererea Ministerului Sănătății, firma Coramed din Călan va începe producția de măști de protecție respiratorie. Originară din Călan, mama Biancăi Drăgușanu lucrează de ani buni la Agenția pentru Plasarea Forței de Muncă Hunedoara, unde încasează un salariu lunar de 2000 de lei.

Citeste si: Alex Bodi a rămas singur în hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului: “Proprietarii lasă “cliente false” doar așa de decor, ca să mai umple puțin plaja”

Citeste si: Rivala Biancăi Drăgușanu, mască anti-coronavirus pentru Lamborghini! Aroganța supremă a Dariei în plină epidemie

Acum 5 ani, mama Biancăi Drăgușanu, divorțată de tatăl vedetei și recăsătorită, a reușit să depășească o mare cumpănă, după ce fusese diagnosticată cu un cancer de piele. În Călan locuiește și sora Biancăi, Roxana, măritată și cu doi copii. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate