Hamude amenință cu bătaia un concurent de la Puterea Dragostei! ”Ești smardoi, o dăm parte-n parte, în ring!”

Un fost și un actual concurent de la Puterea Dragostei și-au dat întâlnire la București pentru a-și regla conturile în stil bărbătesc.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei, l-a provocat la bătaie pe Marius, aflat în prezent în Turcia. Acesta s-a arătat deranjat de atitudinea ”de smardoi” a lui Marius și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, i-a transmis rivalului său că vrea să-și rezolve problemele cu pumnii.

Dacă Marius va accepta, confruntarea ar putea avea loc într-un ring, într-un sistem oarecum organizat și legal: într-o sală de sport.

Hamude către Marius: ”Vreau să mă bat cu tine”

”De ce, când a ieșit o bătaie de grup, au sărit mai mulți pe el (pe Cătălin, n.r.) să-l bată, te-ai dus și tu... Și tu, băiat, bătăuș...

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Bă Măriusică, aveam pretenții de la tine. Dar uite, îți primit că eu, mă vezi, te invit la o bătaie. Eu îți propun ție, acum, pe acest vlog, o bătaie.

Mergem frumos într-o sală de sport, mergem la fratele meu, la Sandu Gemănaru, care are o sală d-asta cu bătaie, are și cușcă, are și ring. Și te invit la o bătaie în ring. Ce zici de asta, cu mănuși, legal, totul frumos. Vreau să mă bat cu tine. Eu îți propun ție să ne batem! Facem o bătaie legală: Hamude Vs Marius, parte în parte, înțelegi?”, a declarat Hamude într-un vlog pe Youtube.

Citeste si: Jador, noul concurent de la competiția din Asia? Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Citeste si: Informații-bombă despre tatăl lui Hamude, cercetat pentru ucidere din culpă! Bărbatul ar fi fost angajat de guvernul iordanian, ”al doilea om ca importanță după ministru”

Citeste si: Un concurent nou la Puterea dragostei pentru Bianca: "Au facut o coalitie"- Dezvaluiri din culisele emisiunii

Ce s-a întâmplat într-un club, între cei doi?

Se pare că Hamude s-ar fi arătat deranjat și de atitudinea fostului său coleg de platou atunci când cei doi s-au întâlnit într-un club bucureștean. Atunci, cei doi ar fi avut o discuție care i-a lăsat un gust amar lui Hamude.

În urmă cu câteva săptămâni, Marius a fost unul dintre băăieții din Casa Puterea Dragostei care au luat parte la o bătaie generală, a cărui victimă a căzut Cătălin. Conflictul a început după ce în spațiul public au apărut înregistrări în care Cătălin îi bârfea și îi jignea pe ceilalți concurenți.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies